Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΤΕΤΟΙΑ ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ»

«Τέτοια ωμή υπέρ ενός επιχειρηματία δεν υπήρξε πότε. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, είναι μεγάλη μέρα για το Κοινοβούλιο», επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου για την τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας σήμερα του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Σημειώνεται, πως την αμφιλεγόμενη τροπολογία καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση.
«Συζητούνται και άλλα ντιλ με το συγκεκριμένο επιχειρηματία που έχουν να κάνουν και με το χώρο του Τύπου», δήλωσε μάλιστα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προσθέτοντας ότι «με την τροπολογία αυτή ο κ. Τσίπρας δίνει στον επιχειρηματία 38 εκατ. ευρώ που δεν είναι δικά του, είναι κρατικά, γιατί η συνεταιριστική ανήκε στο κράτος».
«Όταν αγοράζεις μια επιχείρηση παίρνεις και τα χρέη, και τις υποχρεώσεις, παίρνεις και τα πάντα, όπως έγινε με την εταιρεία Μαρινόπουλος… Δεν είχε τίποτα,
να σταθεί η τοποθέτηση του πρωθυπουργού είναι ωμή παρέμβαση για ένα άτομο και νόθευση του ανταγωνισμού», σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι «η ΔΗΣΥ κατέθεσε τροπολογία για τον ακατάσχετο λογαριασμό για χιλιάδες επιχειρήσεις ώστε να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, τα ταμεία και οι άλλες υποχρεώσεις τους και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν την έκανε δεκτή λέγοντας πως οι θεσμοί δεν συμφωνούν». «Συμφώνησαν σε αυτή την τροπολογία οι θεσμοί;», διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: