Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ! ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ-«ΜΑΜΟΥΘ» 200.000 ΕΥΡΩ

Μία, μόλις, ημέρα, μετά την απόρριψη του αιτήματος από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για μείωση του ποσού της εγγύησης, όπως έγινε γνωστό από τους δικηγόρους του πρώην υπουργού, φίλοι και συνεργάτες του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου συγκέντρωσαν το ποσό και ενδέχεται – και εντός της ημέρας- να βγει από τη φυλακή.
Το δικαστήριο, Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών σε δεύτερο βαθμό, είχε επιβάλει σειρά περιοριστικών όρων στον πρώην υπουργό για να αποφυλακιστεί μεταξύ των οποίων, πέραν της εγγυήσεως, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων, παράδοση διαβατηρίου, υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και άλλα.
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος σε πρώτο βαθμό,
έχει καταδικαστεί σε 20ετή κάθειρξη για μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα ενώ σε ποινές πολυετών καθείρξεων έχουν καταδικαστεί συγγενικά του πρόσωπα και στενοί του συνεργάτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΩΣΕ ??? ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΛΥΜΕΝΤΟ !!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!
ΑΛΛΟΣ.. ΔΑΝΕΙΖΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ, ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΡΕΜΟΛΙΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!
ΤΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!!