Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΘΕ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

Aύριο Τετάρτη στην εθνική οδό, ρεύμα προς Αθήνα, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τανάγρας έως και τον Α/Κ Καλυφτάκη, και από τις 11:00 έως τις 15:00, θα ισχύσει βραδυπορία τον οχημάτων κατά διαστήματα. 
Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο τύπου της εταιρείας Νέα Οδός.
«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τανάγρας έως και τον Α/Κ Καλυφτάκη, με στόχο τη μεταφορά αεροσκάφους από την πολεμική αεροπορία.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 5 Απριλίου και από τις 11:00 έως τις 15:00, κατά διαστήματα,
θα ισχύσει βραδυπορία τον οχημάτων που θα κινούνται στο εν λόγω τμήμα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την ταχύτητα αυτών να περιορίζεται σε έως 50 χλμ / ώρα.
Κατά την προαναφερθείσα διαδικασία, οι οδηγοί θα μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου σε οποιοδήποτε κόμβο της επιλογής τους, ενώ με την άφιξη της πομπής στο σταθμό διοδίων Αφιδνών, το όχημα μεταφοράς του αεροσκάφους θα σταθμεύσει για λίγο στο δεξί μέρος του οδοστρώματος, παρέχοντας τη δυνατότητα προσπέρασης σε όσα οχήματα το ακολουθούν εκείνη τη στιγμή, επιτρέποντας σε αυτά να συνεχίσουν το ταξίδι τους με τα κανονικά όρια ταχύτητας.  
Σε περίπτωση βροχοπτώσεων ή άλλων συμβάντων η μεταφορά του αεροσκάφους θα αναβληθεί για την επόμενη ημέραΠέμπτη 6 Απριλίου κατά τις ίδιες ώρες.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα».

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: