Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση κατά μέτωπο!!!

Έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια ένα μεγάλο λάθος. Υποτιμήσαμε σε απίστευτο βαθμό την αριστερά που μας κυβερνά. Ειδικά η Νέα Δημοκρατία ούτε καν έχει καταλάβει που έμπλεξε η Ελλάδα και τι θα έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό, αστικό κόμμα για να την βγάλει από την περιπέτεια που έχει μπει.
Το γεγονός και μόνο ότι από την αρχή οι περισσότεροι είπαν «δεν μπορεί. Θα πέσει μόνη της η κυβέρνηση, αλλά ας περιμένουμε να πέσει και να μην την πιέσουμε», δείχνει πόσο λανθασμένη ήταν η αντιμετώπιση με τη λογική του «ώριμου φρούτου».
Αν διαβάσει μόνο κάποιος τα όσα είπε ο Τσίπρας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα πάει σε ένα τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση,
δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι αυτό που λέμε σε… άπταιστα ελληνικά killers. Δεν θα καταλαβαίνουν τίποτε, θα πέσουν μόνο με πραξικόπημα, έχουν γαντζωθεί τόσο γερά στην εξουσία που έχει κολλήσει η σάρκα τους στις καρέκλες.
Δεν μιλάμε μόνο για τις παπάτζες του Τσίπρα, για την ανακοίνωση ακόμη μια φορά της εξόδου της χώρας από την επιτροπεία και τα μνημόνια. Έχουμε βγει τόσες πολλές φορές από την κρίση που σε λίγο θα το… πιστέψουμε. Μιλάμε περισσότερο για μια Κεντρική Επιτροπή που δεν έχει τα κότσια ούτε ένα basta να πει. Ούτε μια φωνή αντίδρασης, κάτι για «ξεκάρφωμα» βρε παιδί μου. Ένα κείμενο που κυκλοφόρησε ο Φίλης και άλλοι 12 έτσι για να λένε ότι υπάρχουν. Τόσο υποτονικό κλίμα, ούτε μια φωνή αποδοκιμασίας ή τουλάχιστον κριτικής; Μα καλά όλα θετικά τα είδαν; Άκουσαν για τα αντίμετρα και πανηγυρίζουν; Σε λίγο θα πουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ότι… επέβαλαν μέτρα στη Γερμανία και την Μέρκελ.
Για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε είπε ο Τσίπρας και καταχειροκροτήθηκε: «Το κόμμα, τα μέλη, οι βουλευτές έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται την ευθύνη και τη μάχη και αυτό είναι κάτι στο οποίο η αριστερά είναι ιστορικά καταδικασμένη. Έτσι και σήμερα έχουμε καθήκον να συνεχίζουμε κοιτάζοντας μπροστά πιο συμπαγείς και πιο αποφασισμένοι στη διακυβέρνηση για ρήξη και τομές με το παρελθόν. Δεν ξέραμε; Μάθαμε, και δεν μπορούμε να αφήνουμε το παλιό να τρώει σαν το σαράκι το νέο για το στήσιμο της χώρας. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά μαζί με την κοινωνία για να αφήσουμε πίσω τα δύσκολα χρόνια της κρίσης. Το ξέρετε πολύ καλά όπως κι εγώ σε αυτή την πορεία τίποτα δεν θα μας χαριστεί, όλα θα είναι αποτελέσματα μαχών και συγκρούσεων με όσους θέλουν να μας γυρίσουν πίσω. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτή η Κεντρική Επιτροπή, αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο λαός που μας στηρίζει να τους αφήσουμε να το πράξουν αυτό».
Εκπληκτική ομιλία, απευθυνόμενη πράγματι σε ένα τσούρμο λοβοτομημένους αριστερούς που υποτίθεται ότι εκφράζουν την κοινωνία. Είναι αυτή η κοινωνία; Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν όλα αυτά ύστερα απ’ όσα συνέβησαν στη Μάλτα;
Ιστορικά καταδικασμένη η αριστερά να δίνει μάχες και να τις κερδίζει; Πότε έγινε αυτό και ποιος της είπε να δώσεις τέτοιες μάχες;
Μα ποιο είναι αλήθεια το κέρδος από αυτή τη διετή μάχη;
Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Είναι εκπληκτική η θεώρηση των πραγμάτων αλλά και η δημιουργία μιας πραγματικότητας που βολεύει την αριστερά και μόνον αυτήν.
Γι’ αυτό λέμε ότι όλοι κάναμε λάθος στην αντιμετώπισή τους. Ούτε ηλίθιοι είναι, ούτε άσχετοι με την πραγματικότητα. Κυνικοί και επικίνδυνοι είναι κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται από εδώ και στο εξής. Εκτός κι αν θέλουμε να μας… κατσικωθούν για χρόνια κι εμείς να βλέπουμε τα τρένα για τη χώρα να περνούν. Να αποδεχόμαστε την ήττα μας από την αριστερά και να μην κάνουμε το παραμικρό για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτό είναι εθνικό έγκλημα.

antinews.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ
-ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
-ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ
-ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ
-ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

μπα μπα μπαααα.. κάποιο πτώμα του συριζα αντεδρασε