Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

O TOΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

"ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ -ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ"
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουμε σήμερα απο το βιβλίο-φωτιά του κορυφαίου ρεπόρτερ Πέτρου Κασιμάτη “Αγνοούμενοι -Άκρως Απόρρητο” (εκδόσεις Λιβάνη).
Ο κόσμος συνεχίζει να κατακλύζει το διαδίκτυο ,τόσο το “Κουρδιστό Πορτοκαλι” όσο και τις άλλες ιστοσελίδες που αναπαράγουν την υπόθεση-εφιάλτη για τους επιζώντες αγνοούμενους της Κυπριακής τραγωδίας!!!
Το βιβλίο-βόμβα που αναλύει διεξοδικά τις λεπτομέρειες-σοκ αυτής της υπ.αριθμον 1 Εθνικής μας υπόθεσης, εμπεριέχει και πολλά ντοκουμέντα απο τα αρχεία μυστικών υπηρεσιών, απο έγγραφα ξένων υπηρεσιών, συνεντεύξεις-φωτιά πρωταγωνιστών αυτού του θρίλερ , άκρως απόρρητα έγγραφα της υπηρεσίας Πληροφοριών Κύπρου ,
ντοκουμέντα απο ορμητήρια Κούρδων ανταρτών κ.α.
Σήμερα, αποκαλύπτουμε μια ιδιαίτερη πληροφορία απο την οποία ξεκίνησε ο μίτος για μια σπουδαία μυστική επιχείρηση αξιωματούχων της χώρας μας. Ενας Τούρκος που υπηρετούσε στον 7ο λόχο του 3ου Τάγματος της 48ης Ταξιαρχίας Πεζικού στην περιοχή Μπαυπουρτ της Τουρκίας έδωσε με ακριβείς συντεταγμένες και με αλλα επιπρόσθετα ντοκουμέντα μια πληροφορία-θησαυρό !!!
Πως στην περιοχή υπάρχουν ορυχεία και σε αυτά κρατούνται και εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες περίπου 50 Ελληνοκύπριοι αγνοούμενοι απο την εποχή του Ατιλα’74!!!
Η “πηγή”  ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστη καθώς έδωσε μια σειρά άλλων λεπτομερειών ιδιαίτερα σημαντικών στη στρατιωτική αξιολόγηση….
Το άκρως απόρρητο έγγραφο στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν και αλλα στοιχεία στη 2η και 3η σελίδα του , κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό για τους χειριστές του. Αρκετά χρονια μετά , οι Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ενδιαφέρθηκαν γι αυτη την υπόθεση καθώς οι αιχμάλωτοι μεταφέρθηκαν απο τα ορυχεία όπου εργάζονταν σε καταναγκαστικά έργα , για τις περιοχές των άλλων στρατιωτικών εγκαταστάσεων όπου χρησιμοποιούνται ώς πειραματόζωα!!!
Το παραπάνω άκρως απόρρητο έγγραφο παρουσιάζουμε σήμερα , με μια σειρά νέων αποκαλυπτικών λεπτομερειών. Να ένας απο τους λόγους που αυτο το βιβλίο κόβει την ανάσα των αναγνωστών του!! Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο έρχεται μαζι με μια σειρά άλλων αποδεικτικών εγγράφων κι ενός έντονου παρασκηνίου που κατατάσσουν το συναρπαστικό βιβλίο των εκδόσεων Λιβανη “Αγνοούμενοι-Άκρως Απόρρητο”-Επιχείρηση 13 Περιστέρια ” ως ενα απο τα μπεστ-Σελερ της τελευταίας 20ετιας.
Να γιατί μιλούν όλοι γι αυτο το βιβλίο….

Δεν υπάρχουν σχόλια: