Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 4% !!!

Με βαθύτατη θλίψη ο Ελληνικός λαός συμπάσχει με το δράμα των συμπολιτών μας, με τις απώλειες με τραγικό τρόπο οικείων προσώπων, φίλων και συγγενών.
Παρατηρούμε όμως έκπληκτοι τον πολιτικό και κοινωνικό παχυδερμισμό του Τσίπρα και της πολιτικής συμμορίας που έχει κάνει κατάληψη της χώρας.
Παρατηρούμε πολιτικές συμπεριφορές πρωτοφανείς για την χώρα μας, καμμιά ανάληψη ουσιαστικής ευθύνης, έστω με μια παραίτηση.
Αυτή η συμπεριφορά τελικά αποκαλύπτει τις μύχιες σκέψεις και ολοκληρωτικές αντιλήψεις  του 4%, που στην πραγματικότητα κυβερνά έχει καταλάβει την χώρα.
Το 4% του ΣΥΡΙΖΑ με κεκριμένα πολλά απωθημένα, ένα συνονθύλευμα νεοσταλινικών, αναρχοαυτόνομων, χαοτικών, ανακατεμένων με κακομαθημένα κολεγιόπαιδα των βορείων προαστίων, που ποτέ δεν εργάστηκαν, με μόνη  εμπειρία σε καταλήψεις.
Τελικά όλοι τους, με βαθύτατα αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά,
εξαπατώντας τον λαό πάνω σε μια κρίσιμη περίοδο γενικότερης κρίσης, στην ουσία ακολουθώντας μεθόδους εκτός των κανόνων της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, έκαναν ρεσάλτο και στην ουσία κατέλαβαν την διακυβέρνηση με ένα ουσιαστικά ιδιόμορφο πραξικόπημα, με εκλογικές βέβαια διαδικασίες, κάτω από συνθήκες κρίσης.
Το 4% του ΣΥΡΙΖΑ που κατέλαβε την κυβέρνηση,  με έναν ΣΥΡΙΖΑ εντελώς ανέτοιμο προγραμματικά και πολιτικά για την διακυβέρνηση της χώρας, βρέθηκε χωρίς ο ίδιος ποτέ να το προσδοκούσε, με τα ηνία του κράτους στα χέρια του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ την ανετοιμότητα και προγραμματική του ανυπαρξία για την διακυβέρνηση της χώρας, την αντικατέστησε με την πλήρη εφαρμογή των απαιτήσεων του κάθε είδους δανειστών, μηδέποτε διαπραγματευόμενος, έχοντας πλήρη άγνοια, αλλά και μη ενδιαφερόμενος για τις μεσομακροπρόθεσμες επιπτώσεις των δεσμεύσεων, που οδηγούν  την χώρα, δεσμεύσεις που την οδηγούσε να πάρει.
Δεσμεύσεις που πάρα πολλές φορές ήταν προφανές ότι ήσαν απαιτήσεις ξένων επιχειρήσεων και που οδηγούν σταδιακά σε πλήρη αφελληνισμόόλων των ζωτικών τομέων της οικονομίας, κάθε τομέα που είχε και έχει μεδούλι και με αυτές τις συνθήκες μην προσδοκούμε σε ανάκαμψη και μάλιστα σύντομη.
Σήμερα που η προφανής ανικανότητα διακυβέρνησης πληρώνεται με πολύ βαρύ ανθρώπινο και οικονομικό κόστος από τους πολίτες, ο κρυμμένος αντιδημοκρατικός ολοκληρωτισμός, βγήκε με αναίδεια στο προσκήνιο.
Σήμερα που ο προφανής κίνδυνος κατάρρευσης κάτω από την παλλαϊκή κατακραυγή  είναι προφανής, ο κρυμμένος κατάλληλα ολοκληρωτισμός του ΣΥΡΙΖΑ του 4% ξεμπροστιάστηκε σήμερα περισσότερο από ποτέ, ξεκάθαρα αποκαλύπτεται η πολιτική δικτατορία του 4%, με τις δοξασίες του κόμματος οργανωμένης πρωτοπορίας.
Σήμερα η οργανωμένη πρωτοπορία του 4% αμύνεται για τα προνομία της και για το λάφυρο του κράτους που διαχειρίζεται και απολαμβάνει χωρίς αιδώ, χωρίς μια παραίτηση, διότι έστω και μια παραίτηση θα σημάνει έναρξη στο ξήλωμα του πουλόβερ.
Η πτώση τους είναι βέβαιη και επέρχεται, η προσοχή των πολιτών και των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να είναι στο μέγιστο, για να μην προσθέσει η πτώση τους και αλλά δεινά στην χώρα.
Η επόμενη μέρα θα κριθεί πολιτικά από την ικανότητα των δυνάμεων να ωθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός κυβέρνησης με το μικρότερο εθνικό κόστος και βέβαια από την φερεγγυότητα που οι πολιτικές δυνάμεις δημιουργούν και θα δημιουργήσουν στην συνείδηση του Ελληνικού λαού.

Γράφει ο Γιάννης Σουλαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: