Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΘ ΜΕ ΤΟ «ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ» ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ

Συνεχίζει απτόητος ο Αλέξης Τσίπρας να στήνει γιορτές και πανηγύρια με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων.
Αυτή τη φορά έχει αποφασίσει να προκαλέσει τους ψευτο – «Μακεδόνες» μέσα στην καρδιά της Μακεδονίας δηλαδή την Θεσσαλονίκη και μάλιστα στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης.
Τσίπρας – Ζάεφ και οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί των βαλκανικών χωρών μαζί με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο που είναι ο επίσημος καλεσμένος στη Δ.Ε.Θ. που φέτος είναι αφιερωμένη στις αμερικανικές επιχειρήσεις θα επιχειρήσουν να στήσουν ένα επικοινωνιακό σόου.
Βασική επιδίωξη είναι να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας ως εγγυητής της ασφάλειας και της σταθερότητας των Βαλκανίων. Εδώ γελάνε…
Άλλωστε οι Αμερικανοί είναι αυτοί που επείγονται,
για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και γι΄ αυτό πιέζουν αφόρητα για να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι διαδικασίες για να περάσει από τη Βουλή η συμφωνία.
Στον αέρα η Δ.Ε.Θ.
Βέβαια το πανηγύρι που πάει να στήσει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη μπορεί να τινάξει στον αέρα τη Διεθνή Έκθεση.
Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος που είναι οργισμένος θα αντιδράσει στην παρουσία του Ζάεφ και στα πανηγύρια που στήνουν οι Αμερικανοί. Γι΄ αυτό ενδέχεται η Θεσσαλονίκη να μετατραπεί σε μια απέραντη διαδήλωση με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, η κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο σχέδιο που προβλέπει την επιστράτευση χιλιάδων αστυνομικών από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να αποφευχθούν παρατράγουδα.
Καλοκαιρινή επιθεώρηση
Πριν από τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. και τη συνάντηση των πρωθυπουργών των βαλκανικών χωρών, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει δύο ακόμα παραστάσεις.
Τη μια μέσα στο κατακαλόκαιρο στις 21 Αυγούστου στο Καστελόριζο από όπου θα εξηγήσει με διάγγελμα ότι η χώρα βγήκε από τα εφιαλτικά μνημόνια και τη δεύτερη την ίδια μέρα με ομιλία στην Πνύκα.
Πρόκειται καθαρά για καλοκαιρινές επιθεωρήσεις με δεδομένο ότι συμφωνίες που έχει υπογράψει με τους δανειστές οδηγούν την Ελλάδα σε απόλυτη ομηρία για πολλές ακόμα δεκαετίες ενώ οι μνημονιακές υποχρεώσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περικοπή των συντάξεων τρέχουν και μετά τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: