Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ «ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ» Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ DNA ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Η 88χρονη συμπεθέρα του Κωστή Στεφανόπουλου, η Φούλα Παπανδρέου δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη στην Πάτρα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, με τον ή τους δράστες να διαφεύγουν τη σύλληψη.
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας της Πάτρας εναποθέτουν στην παρούσα φάση τις ελπίδες τους για εντοπισμό του δολοφόνου στις εργαστηριακές αναλύσεις από τα δείγματα DNA  τα οποία έχουν σταλεί για ανάλυση στην Αθήνα, αλλά και στην τύχη.
Στην ασφάλεια της Πάτρας έχουν λάβει όλο το οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν εγκαταστημένες σε κτίρια και επιχειρήσεις που είναι κοντά στον τόπο του εγκλήματος και όπως διαπίστωσαν μία από αυτές για λίγα χιλιοστά δεν έχει εικόνα από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα.
Αξιοσημείωτο είναι πως η είσοδος της πολυκατοικίας – τουλάχιστον για τις ώρες λειτουργίας των γραφείων δεν έκλεινε – οδηγεί τους αστυνομικούς να εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να προέρχονται από το χώρο των ουσιών ,
καθώς συχνά στην ταράτσα του κτιρίου έβρισκαν καταφύγιο εξαρτημένα άτομα.
Ωστόσο ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα του τι οδήγησε την 88χρονη να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της.
Mάλιστα σύμφωνα με καταθέσεις ήταν πολύ προσεκτική με τα άτομα στα οποία επέτρεπε την είσοδο, αφού πρώτα βεβαιωνόταν για την ταυτότητά τους, με την υπόθεση να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: