Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ!

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους…
Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα μια οικογένεια στο Πυρί  της Θήβας, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό να τους ληστέψουν.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Permissospress, οι θρασύτατοι ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν ξημερώματα Σαββάτου μέσα στο σπίτι παραβιάζοντας με λοστούς την κεντρική είσοδο, ενώ βρισκόταν μέσα η οικογένεια.
Αφού τους ακινητοποίησαν, στη συνέχεια άσκησαν σωματική βία στο ζευγάρι προκειμένου να τους υποδείξουν που βρίσκονται χρήματα και χρυσαφικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα στο σπίτι της οικογένειας εκτός από το ζευγάρι βρισκόντουσαν και τα δυο τους παιδιά ηλικίας 22 και 26 ετών, καθώς και μια φιλοξενούμενη, η αδερφή της συζύγου,
με το ανήλικο παιδί της ηλικίας 16 ετών.
Η λεία που αποκόμισαν ήταν περίπου 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας SKODA, το οποίο όμως λίγο αργότερα εγκατέλειψαν και το έκαψαν στη διασταύρωση του Ελαιώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία το αμάξι είναι από την περιοχή του Κιάτου και δεν είχε προλάβει να δηλωθεί ως κλεμμένο.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θήβας.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Δείτε εικόνες από το καμένο αυτοκίνητο των δραστών

Δεν υπάρχουν σχόλια: