Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! ΑΛΛΑΞΑΝ (ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ) ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»...


Ερωτήματα προκαλεί φωτογραφία που δείχνει ότι αποσύρονται ταμπέλες που αναφέρουν το όνομα «Μακεδονία» στην ελληνική πλευρά...
Συγκεκριμένα φαίνεται να άλλαξε στη βόρεια Ελλάδα ταμπέλα που έγραφε «Δρόμοι του κρασιού της Μακεδονίας» και στη θέση της να έχει τοποθετηθεί άλλη, που γράφει «Δρόμοι του κρασιού Βορείου Ελλάδος». 

Πότε και γιατί έχει γίνει αυτή η αλλαγή; Σχετίζεται ή όχι με την πρόσφατη συμφωνία για το θέμα των Σκοπίων;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Κτηνώδης δύναμη, ογκώδης άγνοια!
Μην καταπίνετε σανό, δε χωνεύει εύκολα!
(Η παραπληροφόρηση βασικό όπλο των νεομακεδονομάχων)
Καταρρίπτονται πλήρως τα φρέσκα, fakenews της ψευδομηχανής της ΧΑ, που καταναλώνουν και αναπαράγουν, βλακωδώς ή σκοπίμως, οι νεομακεδονομάχοι. Δυο διαφορετικές πινακίδες των "δρόμων του κρασιού" εμφανίζονται ως αλλαγή της δήθεν μιας πινακίδας, από "Μακεδονίας" σε "Βόρειας Ελλάδας". Οι πινακίδες είναι διαφορετικές, διότι η μια δείχνει την Επανομή ευθεία και η άλλη αριστερά. Όπως ξέρουμε οι Μακεδόνες της ελληνικής Μακεδονίας, αλλά μάλλον αγνοούν στην ΧΑ (ethnikismos net), το project είναι, χρόνια, τώρα, "Δρόμοι του κρασιού της Βόρειας Ελλάδας". Έχει τμήματα Ηπείρου, Θεσσαλονίκης, Λιμνών, Νάουσας κλπ.
Εδώ η μήτρα της ψευδολογίας της ΧΑ:
https://ethnikismos.net/2018/07/07/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%83-%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85/
Εδώ το site των δρόμων του κρασιού
https://wineroads.gr/el/%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%AF%CE%B1
Εδώ η αιτιολόγηση από κάποιον χρήστη του fb που έχει σχέση με το κρασί: "Η ενωση οινοπαραγωγων της Μακεδονιας μετονομαστηκε σε ενωση οινοπαραγωγων της Βορειου Ελλαδος το 2002 οταν οινοποιεια απο τη θρακη και την Ηπειρο μπηκαν στην ενωση. Οι ταμπελες αλλαξαν τοτε." (Βασιλης Γεωργιου).
Ιδού και 4 χθεσινές (08.07.2018) φωτό που δείχνουν πως σήμερα (χθες δλδ) συνυπάρχουν αμφότερες οι πινακίδες. Και αυτές της Β.Ε. και αυτές της Μακεδονίας.
Άρα, άνθρακες ο θησαυρός της "προδοσίας".
Παρακαλούνται οι νεομακεδονομάχοι να μη μασήσουν, εκτός αν θέλουν να ψεύδονται συνειδητά.
Ήδη το αναπαράγουν διάφορες νεομακεδονομαχικές σελίδες και έχουν τσιμπήσει και έξυπνοι άνθρωποι της αγοράς. Κρίμα!
#fakenews_νεομακεδονομάχοι
#παραπληροφόρηση_νεομακεδονομάχοι
#κτηνώδης_δύναμη_ογκώδης_άγνοια