Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! "ΒΕΤΟ" ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Την έντονη ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν προκαλέσει,  οι "διαρροές" ορισμένων ακόμη και πρωτοκλασσάτων βουλευτών της ΝΔ για το πού και πώς θα πολιτευθούν ύστερα από το σπάσιμο της Β' Αθηνών και της Αττικής.
Όπως λέγεται μάλιστα χαρακτηριστικά οι βουλευτές μπορεί να εκδήλωσαν την προτίμησή τους αλλά τις τελικές αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια θα τις πάρει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ. Η ενόχληση Μητσοτάκη έχει να κάνει ακόμη και με τον Άδωνι Γεωργιάδη -ο οποίος φέρεται να έθεσε "βέτο" για να είναι στο Βόρειο και όχι στον Δυτικό Τομέα- αλλά και με κάποιους άλλους περιφερειακούς βουλευτές όπως ο Γιώργος Βλάχος που φέρεται να θέτει "βέτο" για άλλους συνυποψηφίους του στην Ανατολική Αττική. 

Ο Κ. Μητσοτάκης διαμήνυσε προς όλους,

κατά τις πληροφορίες, ότι, όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα, "δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να κλείνει τα παράθυρα που εκείνος ανοίγει" και ότι είναι δική του απόφαση η διαμόρφωση των ψηφοδελτίων "με βάση τις πολιτικές και εκλογικές προτεραιότητες και ανάγκες της ΝΔ". Υπό την έννοια αυτή διαμηνεύει επίσης ότι "όσοι συνεχίζουν να θέτουν διαφόρων ειδών βέτο, το πιθανότερο είναι αυτό να τους γυρίσει μπούμερανγκ..."

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Δεν υπάρχουν σχόλια: