Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

Οι επιβάτες αρνήθηκαν να μπουν στο σκάφος αφου ο "καπετάνιος" ήταν εμφανώς μεθυσμένος - Προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να φύγει αλλά δεν τα κατάφεραν - Συνελήφθη από άνδρες του λιμενικού όταν έφτασε στις Ράχες.
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα όμορφα Λιχαδονήσια με έναν 48χρονο ιδιοκτήτη σκάφους ο οποίος μεταφέρει κόσμο από τις Ράχες στα Λιχαδονήσια για μπάνιο.
Το πρωί του Σαββάτου οι 12 επιβάτες επιβιβάστηκαν στο σκάφος από το λιμανάκι των Ραχών και πήγαν στα Λιχαδονήσια για μπάνιο. Όταν το απογευματάκι ήρθε η ώρα της επιστροφής, αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο σκάφος, αφου ο "καπετάνιος" ήταν εμφανώς μεθυσμένος. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι όλες αυτές τις ώρες που περίμενε έπινε μπύρες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι επιβάτες όχι μόνο αρνήθηκαν να μπουν στο σκάφος αλλά έλεγαν και στον ίδιο να μην φύγει, αφου η κατάστασή του ήταν τέτοια που φοβόντουσαν για τη ζωή του. Στο σημείο ήταν και δυο αστυνομικοί,
εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα.
Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του σκάφους, παρ' όλο που παραπατούσε από τη μέθη, έπεσε στη θάλασσα κολύμπησε μέχρι το σκάφος και έφυγε μόνος του. Του έπεσε στη θάλασσα μάλιστα και μια φωτογραφική μηχανή που είχε μαζί του.
Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό και λίγη ώρα αργότερα ο 48χρονος συνελήφθη μόλις έφτασε στις Ράχες από άνδρες του Λιμεναρχείου Στυλίδας.
Στο ακλοτέστ που του έγινε απεδείχθη ότι ήταν μεθυσμένος, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, αφού το αποτέλεσμα της μέτρησης ήταν στο όριο του ποινικού για αυτόφωρο.
Σε βάρος του 48χρονου "κυβερνήτη" σχηματίσθηκε δικογραφία με βαριές κατηγορίες, ενώ εξετάζεται από το Λιμεναρχείο το καθεστώς και οι όροι ναύλωσης για την μεταφορά των λουόμενων από Ράχες στα Λιχαδονήσια και αντίστροφα.
lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: