Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Επιστρατεύτηκαν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της περιφερειακής ενότητας Φωκίδας  για να μεταφέρουν τους κλακαδόρους στην Αθήνα όπου χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο ο Κώστας Μπακογιάννης.
Και δεν χρησιμοποίησαν τουλάχιστον ένα, που και αυτό παράνομο είναι, αλλά τρία για να έχουν την άνεση τους να κάνουν και τις βόλτες τους με πληρωμένα τα έξοδα , καύσιμα, εκτός έδρας, υπερωρίες κλπ, από το ταμείο της περιφέρειας.
Πράγματα πρωτόγνωρα για την Φωκίδα  που προκαλούν τον απλό πoλίτη και φανερώνουν τον μη σεβασμό σε αυτόν, αλαζονεία και θράσος, γιατί νομίζουν πως η Περιφερειακή ενότητα είναι μαγαζί τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανέναν.
Και δεν είναι η πρώτη φορά, αφού όπως έχει καταγγελθεί  χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητά για όλες τις προσωπικές τους μετακινήσεις, ακομη και για τα ψώνια τους στα σούπερ μάρκετ σαν να είναι δικά τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ?????

Ανώνυμος είπε...

Κατορθώματα της γνωστής αριβίστριας (που νομίζει οτι κάποια θα γίνει(!)) με την ανοχή των χαλβάδων.
Ο Μάιος έρχεται και ο λαός πρέπει να τους ανταμείψει ανάλογα με τις πράξεις και τα ανύπαρκτα έργα τους

Ανώνυμος είπε...

εγω βλεπω οτι η διαπλοκη σπρωχνει τον..κουραμπιε με τα χιλια !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H εν λόγο αριβίστρια μετά από το δημοσίευμα παίρνει τους πάντες τηλέφωνο, απειλεί και ψάχνει να βρει ποιος το δημοσίευσε για να του κάνει τα 3…2
Αλλά για το γεγονός..ανάσα
Γελάνε με αυτή οι υπάλληλοι το κτίριο το γκαζόν η γειτονιά και η Αμφισσσα.
Ασε που το ευχαριστηθηκαν οι πάντες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΡΑΨΤΕ..... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΑ