Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΙΤΗΜΑ TΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ


Λάβαμε Ηλεκτρονικά Αριθμ. Πρωτ. 3440/22-11-2018 γρ.κ. ΓΓΛΛΠΝΕ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΙΤΗΜΑ                        
ΙΤΕΑ 19-11-2018
Των Δημοτικών Συμβούλων

Κο. Χρήστο Λαμπίρη
Γενικός Γραμματέας Λιμένων Πολιτικής
 και Ναυτιλιακών ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΤΗΛ: 213 1374716-7 ΦΑΞ:  2104614109
email ggllpne@yna.gov.gr
Κο. Διονύση Τεμπονέρα
Γενικός Γραμματέας
ΤΗΛ: 2131371749 ΦΑΞ:2104220774
ΚΙΝ:6936986379
email: gg.yna@yen.gr   -   dtemponeras@yna.gov.gr
Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2
Τ.Κ.18510,ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας
& των Τοπικών Συμβούλων
Της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1.Κο Κωστοπαναγιώτου Ηλία Βουλευτή Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
2.Κο Κατσαγούνο Ευάγγελο Αντιπεριφερειάρχη Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
3.Κο Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο Δήμαρχο Δήμου ΔΕΛΦΩΝ
4.Κο Αναγνωστόπουλο Λουκά Αντιδήμαρχο Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ

Αξιότιμοι κύριοι
Στις 16/11/2018 επισκεφτήκατε την πόλη της Ιτέας η οποία ανήκει στην Δ.Ε. Ιτέας του Δήμου ΔΕΛΦΩΝ και πραγματοποιήσατε συνάντηση με φορείς και συλλόγους της πόλης μας στο δημοτικό κτήριο.
 Η Δ.Ε. Ιτέας εκλέγει στο Δήμο Δελφών επτά (7) δημοτικούς συμβούλους και έχει τοπικό συμβούλιο που απαρτίζεται από πέντε (5) τοπικούς συμβούλους. Σας ενημερώνουμε,
αν και έχουμε την άποψη πως το αντιληφθήκατε, πως στην συνάντησή σας αυτή δεν παραβρέθηκε ΟΥΤΕ ένας δημοτικός σύμβουλος αλλά και κανένας τοπικός σύμβουλος, πλην του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας ο οποίος όπως μάθαμε από τον ίδιο, είχε καλεστεί προφορικά μιας και ήταν και ο οικοδεσπότης του κτηρίου που σας φιλοξενούσε.
Ελάχιστοι δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί αντελήφθησαν πως εξελισσόταν κάποια συζήτηση στο δημοτικό κτήριο, ιδιαίτερης ίσως σημασίας για την πόλη της Ιτέας και τον Δήμο μας κατά την διάρκειά της, ενώ η πλειονότητα αυτών ενημερώθηκε για αυτή την επομένη.  
Ζητάμε από εσάς εφ’ όσον και εσείς το επιθυμείτε, να μας πληροφορήσετε για το αντικείμενο της επίσκεψή σας, εάν η συνάντησή σας αυτή είχε τον χαρακτήρα ενημέρωσης ή διαβούλευσης για κάποιο συγκεκριμένο θέμα και εάν ναι, θα θέλαμε να σας υποβάλλουμε και τις δικές μας απόψεις γραπτώς, από την στιγμή που υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.
Αναλαμβάνουμε επίσης να σας ενημερώσουμε από την στιγμή που θα μπορέσουμε να διευκρινίσουμε τους λόγους για τους οποίους δεν λάβαμε πρόσκληση να παραβρεθούμε στην συνάντηση αυτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου, που όπως μάθαμε ήταν και ο διοργανωτής.
Αντιλαμβάνεστε φυσικά πως τέτοιου είδους ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ είναι απαράδεκτες. Να μη καλούνται δηλαδή οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινωνίας σε συνάντηση με Πολιτειακούς και Κρατικούς φορείς. Ιδιαίτερα μάλιστα σήμερα και μετά την ψήφιση του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, όπου ορόσημο στην συγκεκριμένη Αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση αποτελεί η Απλή Αναλογική, σύστημα που βάζει ως «στοίχημα» την πιο ενεργή συμμετοχή του πολίτη και των εκπροσώπων του.

Με εκτίμηση
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ
Οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

Μάνιος Ασημάκης (Δ.Σ.)

Παναγιωτόπουλος Ανδρέας (Δ.Σ.)

Πιλάλα- Τσακίρη Τριανταφυλλιά (Δ.Σ.)

Καπαρέλη – Χαρίτου Γεωργία (Δ.Σ.)

Μέγκος Παναγιώτης (Δ.Σ.)

Δρακάκης Γεώργιος (Δ.Σ.)

Καλπούζου Μαρία (Τ.Σ.)

Οικονόμου Νίκος (Τ.Σ.)

Μέγκος Τάσος (Τ.Σ.)
Δεν υπάρχουν σχόλια: