Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

"Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε."! "ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ" Η ΙΤΑΛΙΑ... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγο σε μια από τις πιο δημοφιλείς πολιτικές εκπομπές του μεγαλύτερου τηλεοπτικού σταθμού LA7, "Ο Τσίπρας είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε."!
Στην Ιταλία προκαλεί οργή κι αγανάκτηση η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προς υποστήριξη της τρόικας και του διεθνούς τοκογλυφικού χρηματηστηριακού λόμπυ.
Ο φιλόσοφος Diego Fusaro και ο κυβερνητικός βουλευτής του "Κινήματος 5 αστέρων" Manlio Di Stefano, για την ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ιταλίας από τον Έλληνα πρωθυπουργό, "απασφάλισαν"!
"Ο Τσίπρας είναι ένας σκλάβος που παραδόθηκε στην Ε.Ε." τονίζει ο Diego Fusaro, συνεχίζοντας τη... χθεσινή επίθεση εναντίον του Τσίπρα: Η απάντηση Fusaro στον Τσίπρα: «Εν συντομία, ο λόγος ενός πειθήνιου σκλάβου»!
"Θαυμάζω και σέβομαι την Ελλάδα, που πρώτη δίδαξε τη Δημοκρατία... Βρέθηκα στην Ελλάδα για συμπαράσταση στο Δημοψήφισμα του Τσίπρα για τα μέτρα της Ε.Ε. και είδα τη χαρά στα πρόσωπα του λαού από τη νίκη του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα... Τώρα η Ελλάδα πληρώνει το ΝΑΙ του Τσίπρα" τονίζει με πικρία ο Manlio Di Stefano.


ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Της Μαριάννας Τσήπα

Δεν υπάρχουν σχόλια: