Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ C4I- ΑΡΙΘΜΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 20.000 ΣΕΛΙΔΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ C4I ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Στη Βουλή διαβιβάστηκε ο φάκελος της δικογραφίας για το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, το περιβόητο C4I, με την δικογραφία να ανακοινώνεται στην Ολομέλεια την προσεχή εβδομάδα. 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία αριθμεί περί τις 20.000 σελίδες ενώ η διαβίβαση γίνεται με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. 
Η δικογραφία θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Νοεμβρίου και ακολούθως θα δοθεί στα κόμματα. 
Στη δικογραφία υπάρχει και η κατάθεση ενός μάρτυρα, που εμφανίστηκε ξαφνικά αυτοβούλως, καταθέτοντας στοιχεία για μίζες για το C4I, εμπλέκοντας σε δωροδοκία γνωστό πολιτικό (αναφορικά με την ανάθεση του έργου),
μέλος του ΚΥΣΕΑ το 2003, ο οποίος εμπλέκεται και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις. Υπενθυμίζεται, πως για την υπόθεση του C4I έχει καταθέσει σχετική αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το Κίνημα Αλλαγής: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι τυφλή και όχι μονόφθαλμη», διεμήνυσαν από το Κίνημα Αλλαγής, ενώ είχε κατατεθεί και σχετική ερώτηση στη Βουλή για τις προβλεπόμενες διαδικασίες διερεύνησης των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων, υπουργών της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και ειδικότερα των Προκόπη Παυλόπουλου, Χρήστου Μαρκογιαννάκη και Βύρωνα Πολύδωρα. "Γιατί δεν γνωστοποιήθηκε στη Βουλή η υπόθεση, την ώρα που υπάρχει ευθεία και ρητή αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα, όχι σε μαρτυρίες «κουκουλοφόρων» μαρτύρων, αλλά σε επίσημο δικαστικό βούλευμα; Γιατί από τη μία η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες αρκείται να χρησιμοποιεί ως αφετηρία δημοσιεύματα εφημερίδων ή φληναφήματα ενός κατάδικου και από την άλλη αγνοεί προκλητικά ένα επίσημο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών;!", ρωτούν μεταξύ άλλων από το Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: