Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

ΛΑΜΙΑ: ΕΙΧΕ ΆΓΙΟ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ΚΑΡΕ- ΚΑΡΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αυτοκίνητο παρέσυρε μία 62χρονη, που μόλις είχε μπει στο φαρμακείο και εκείνη τη στιγμή πήγε να ακουμπήσει δίπλα στην τζαμαρία το καροτσάκι με τα ψώνια. 
Τη στιγμή της εισβολής στο φαρμακείο ήταν η ιδιοκτήτρια, ένας υπάλληλος και τρεις ακόμη πελάτες εκτός από τη γυναίκα που παρασύρθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές σκηνές. 
Η πρώτη δείχνει την στιγμή που η γυναίκα αφήνει τα πράγματά της και το φορτηγάκι "μπουκάρει" παρασύροντάς την. Στη δεύτερη φάση δείχνει την 62χρονη να μπαίνει στο φαρμακείο και στην τρίτη φάση φαίνεται,
πως το φορτηγάκι ήρθε από το δρόμο και "μπούκαρε" στο φαρμακείο. 
«Εκεί μπροστά χθες έπαιζαν τα παιδιά μου και καθημερινά έχει μεγάλη κίνηση. Μέσα στο φαρμακείο υπάρχει συνεχώς αρκετός κόσμος. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα....», είπε σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου κ. Δημότση στο LamiaReport. Όπως λέει στην κάμερα του Lamiareport o υπάλληλος του φαρμακείου οι άλλες δυο πελάτισσες, που ήταν μέσα, σώθηκαν γιατί κάτι θέλησαν να ρωτήσουν και απομακρύνθηκαν από το σημείο, διαφορετικά θα ήταν ακριβώς εκεί που "μπούκαρε" το βανάκι. 

lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια: