Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

«ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...»

«ΠΑΡΤΙ» ΣΤΟ TWITTER ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΩΝ
Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ξανά ο γνωστός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος», Δημήτρης-Ριχάρδος Μυλωνάς. 
Ο ίδιος συνελήφθη στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, για την εξάρθρωση δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων που έκαναν συστηματικά λαθρεμπόριο χρυσού, τον οποίο διοχέτευαν στο εξωτερικό.  
Στο Twitter οι χρήστες «πήραν φωτιά» με τις ατάκες τους προσφέροντας άφθονο γέλιο. 
Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Ο Ριχάρδος… διαλύει το Twitter

Υπάρχουν εκείνοι που εστιάζουν στην ουσία της υπόθεσης, η οποία έχει και σοβαρότατες κοινωνικές προεκτάσεις

Δεν είναι μόνο οτι έκανε λαθρεμπορία χρυσού ο .
Είναι ένα διαρκές έγκλημα και μόνο, που εκμεταλλευόταν την απελπισία, τη φτώχια,την αξιοπρέπεια ανθρώπων ρημαγμένων από τη κρίση.
Γι αυτό του αξίζει κάθε είδους καταδίκη!

21 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


Δηλαδή υπήρχε άνθρωπος που είχε δει ξαφνικά έναν τυχαίο τύπο να διαφημίζεται σε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας με τον πανάκριβο διαφημιστικό χώρο κ χρόνο, κ δεν πήγε το μυαλό του πως κάτι βρωμάει;

25 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Να μαζευτούμε να κάνουμε ένα πάρτυ όσοι νιώθαμε μια σιχαμάρα για όλες αυτές τις "αγορές χρυσού" που φύτρωναν σαν τα μανιτάρια.

21 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΥπάρχουν φυσικά κι εκείνοι -ισχυρότατη πλειοψηφία- που… τρολάρουν με αφορμή την υπόθεσηΠρώτα κόβουν την εκπομπή του Μένιου, μετά πιάνουν τον Ριχάρδο.. Να κλείσουν κ την εταιρεία της kumtel να αποτελειώσουμε εντελώς πια αυτή τη χώρα!

32 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Θα παίρναμε όρκο ότι ήταν ένας τίμιος και υγιής επιχειρηματίας που άνοιξε 500 ενεχυροδανειστήρια μέσα σε λίγους μήνες σε όλη την Ελλάδα, μόνο και μόνο επειδή ήταν έξυπνος και άριστος... ΤΙ ΟΧΙ;;;

25 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Δεν πιστευω τα βραχιολακια που περασαν στο να ειναι τιποτα φτηνιαρικα ιμιτασιον ασημενια και μας περασει για φτωχομπινεδες ο ανθρωπος;

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΛΙΔΗΣ


Στα Χανιά ο δεν άνοιξε λόγω ασθενειας. Στο Ηράκλειο μαζεύει ελιές, στο Ρέθυμνο γεννούσα μια αίγα. Τι να πείς, τα χει αυτά η επιχειρηματικότητα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη σπιθόλιοντⒶς


Αξέχαστες εποχές, ο κοσμάκης τότε κοιμόταν με παραθύρια ανοιχτά κ πόρτες ξεκλείδωτες αφού ..

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Kostas Anastopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια: