Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ SIEMENS ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Γάλλος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Siemens, Ζαν Κλώντ Όσβαλντ, έσπασε το βραχιολάκι «εντοπισμού» του μετά την επιστροφή του από την δίκη στο Εφετείο και έγινε «μπουχός». 
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαν Κλώντ Όσβαλντ βγήκε εκτός φυλακής, με τον περιοριστικό όρο να φοράει βραχιολάκι, με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών από τον Νοέμβριο του 2016. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Οσβαλντ, αν και επέστρεψε στο σπίτι του στις 12:50 μ.μ. συνοδευόμενος από την ΕΛ.ΑΣ., μία ώρα αργότερα (στις 13:56) κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. 
Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης «Σήμερα, Τρίτη 20.11.2018, διαπιστώθηκε,
παραβίαση των όρων του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση («βραχιολάκι») από τον υπόδικο για οικονομικά εγκλήματα, Γάλλο πολίτη, J.-Cl. Oswald. Ο επιτηρούμενος με σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ήδη από τον Νοέμβριο του 2016, επέστρεψε στο σπίτι του στις 12:50 μ.μ. συνοδευόμενος από την ΕΛ.ΑΣ., μετά την παρουσία του σε δικαστήριο. Λίγο αργότερα, στις 13:56, κατέστρεψε τον ιμάντα της συσκευής γεωεντοπισμού που φορούσε. Κατά την αναφορά της αναδόχου εταιρείας του συστήματος, η πράξη έγινε άμεσα αντιληπτή και ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία. Η αναζήτηση του επιτηρούμενου από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές βρίσκεται σε εξέλιξη».

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: