Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ;

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει το θέμα της εργολαβίας του αποχιονισμού στο νομό Φωκίδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τον περασμένο Αύγουστο έγινε ένας διαγωνισμός και την αποχιονισμό ανάλαβε μια εταιρεία η οποία, όπως φαίνεται δεν είχε τις δυνατότητες και τις νόμιμες προϋποθέσεις να ανταποκριθεί στο έργο το οποίο της ανατέθηκε.
Οι πληροφορίες λένε ότι ακόμη και τρακτέρ με μαχαίρια έβγαλε στους δρόμους, ενώ οι χειριστές που έχουν αναλάβει να δουλέψουν τα μηχανήματα δεν έχουν το απαραίτητο δίπλωμα χειριστή.
Μάλιστα το Σάββατο σε έλεγχους που πραγματοποίησε η Τροχαία της Άμφισσας κάποιοι από αυτούς έσπευσαν να εξαφανιστούν, εγκαταλείποντας τα μηχανήματα.
Επίσης μαρτυρίες αναφέρουν ότι υπάρχει και θέμα νομιμότητας με τις πινακίδες και τους αριθμούς κυκλοφορίας, κάποιων οχημάτων που χρησιμοποιούνται για εκχιονιστικά.
Άνθρωποι του χώρου που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι αυτό συμβαίνει μόνο στην Π.Ε. Φωκίδας,
ενώ στους υπόλοιπους νομούς της Στερέας εφαρμόζεται το σύστημα που ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φωκίδας οφείλει να δώσει κάποιες απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει ζητήσει αναλυτική ενημέρωση, καθώς επίσης και να ερευνηθούν οι παραπάνω καταγγελίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ...