Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ

Αθλια πολιτικά ρεμάλια που βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σιτίζονται πλουσιοπάροχα από τον ληστρικά φορολογούμενο λαό, αφού το κόμμα της Κουμουνδούρου τους τοποθέτησε σε καίρια πόστα.
Πολιτικοί τυχοδιώκτες με  «έκφραση πολιτικής αλητείας».
Τυχάρπαστοι πολιτικάντηδες, που σήμερα γλύφουν εκεί που χτες έφτυναν.

Γνωρίζουμε όμως όλοι ότι η Αμερικανόδουλη κυβέρνησή του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογη, όχι για ζημιές, αλλά για εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, της αξιοπρέπειας μας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας και υπερηφάνειας..
Ο «λογαριασμός» που εισέπραξαν, από τα θύματα της ανάλγητης πολιτικής τους, θα επρεπε να τους υποχρεώνει να «πληρώσουν» μόνο με την εξαφάνισή τους από το πολιτικό κεντρικό σκηνικό.
Ο πολιτικοί γυρολόγοι όμως, εκτός των άλλων, έχουν  και την αίσθηση ότι όλοι μας έχουμε την μνήμη χρυσόψαρου.
Ας προσπεράσουμε ότι οι λέξεις στο στόμα τους χάνουν την σημασία τους αφού σήμερα γλείφουν τον χθεσινό εμετό τους.
Ελεεινά πολιτικά ρεμάλια που τώρα απευθύνονται με τόσο αισχρό τρόπο σε εργάτες συνδικαλιστές και στην κοινωνία γενικώς και υπερασπίζονται αυτούς και αυτά,
που πριν μερικά χρόνια έβριζαν το ίδιο χυδαία με τους σημερινούς «συντρόφους» τους.
Και αυτοί εκτιμώντας προφανώς  το προσκλητήριο Τσίπρα, έλυσαν το βιοποριστικό τους  ζήτημα και οι υπόλοιποι ευελπιστούν να το λύσουν.
Πάρτε για παράδειγμα μια γεύση τι έγραφε ο Α. Νεφελούδης για τον ΣΥΡΙΖΑ  στις 18 Απρίλη του 2011 σχολιάζοντας το γεγονός ότι είχε δεχθεί αποδοκιμασίες από πολίτες των Αγίων Αναργύρων ο Α. Λοβέρδος.
«Φαίνεται πως τα υψηλά ποσοστά παρουσίας στα ΜΜΕ εξαιτίας του ξεκατινιάσματος με στελέχη της κυβέρνησης, έχουν αναγάγει σε τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς για τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, τους τραμπουκισμούς, τους προπηλακισμούς και τον ξυλοδαρμό όσων διαφωνούν μαζί τους. Έχουν, οι άθλιοι τυχοδιώκτες, διαπιστώσει πως αυτός, ο εκτρέφων το αυγό του φιδιού, τρόπος πολιτικής συμπεριφοράς παίζει, και στον βωμό κάθε δημοσιότητας δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νου ό,τι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές».

Μπορούμε να προσθέσουμε τον Ραγκουση,τον Μωραΐτη, και κλπ ρετάλια της πολιτικής στην ίδια κατηγορία.

Οι άθλιοι τυχοδιώκτες, του συριζα  που  δεν διστάζουν να μας φέρουν στο νου ό,τι το χειρότερο από αυταρχικές, προβοκατόρικες, κρυπτοφασιστικές και ακραία συντηρητικές συμπεριφορές, λοιπόν, εκτίμησαν την συμπεριφορά των γυρολόγων και τους έκαναν γενίτσαρους, υλοποιώντας το σύνθημα του Συριζα σύνθημα «ξεμπερδεύουμε με το παλιό», τους ανέθεσαν βουλευτική και κομματική θέση.

Μαντρόσκυλα του συστήματος και στυγνοί εξουσιαστές. Σάπια, εντελώς διεφθαρμένα άτομα, ιδανικά για να υπηρετούν ένα σύστημα με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: