Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΑΥΤΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΛΕΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!

Πέφτουμε, καθημερινά, θύματα μιας προμελετημένης προπαγάνδας, όσον αφορά στα τεκταινόμενα στην περιοχή μας και στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
Οι "ειδήμονες" σχολιαστές επί των εξωτερικών θεμάτων, "χτίζουν" με επιμέλεια ένα μύθευμα μιας δήθεν έκπληκτης και ανήξερης πολιτικής ηγεσίας, για τις...
κινήσεις του Ερντογάν, για το "μεταναστευτικό", για το ξεπούλημα κομματιών της χώρας, που επιχειρείται.
Δεν είναι, ούτε νέο, ούτε άγνωστο το γεγονός της στρατιωτικής βοήθειας, που παρέχει ο Ερντογάν, στην Λιβύη. Συμβαίνει εδώ και χρόνια!
Σύριοι "αντιφρονούντες" της δήθεν ειρηνικής αντιπολίτευσης, όπως μετονόμασαν τους πληρωμένους με 3.000 δολάρια μηνιαίως, μισθοφόρους τζιχαντιστές, από κάθε γωνιά της γης, οι παγκόσμιοι λήσταρχοι, αλωνίζουν στην Λιβύη.
Όχι, βέβαια, για "θρησκευτικούς" λόγους, αλλά για καθαρό κέρδος. Ποιο;;;
Μα το πετρέλαιο!
Επειδή έχει απαγορευτεί, στην Λιβύη, να εμπορεύεται το πετρέλαιο της, η Τουρκία ανέλαβε να την "εξυπηρετήσει".
Μέσω της Τουρκικής επικράτειας και στη συνέχεια, μέσω της Μαύρης θάλασσας, το πετρέλαιο διοχετεύεται, στην Ευρώπη, εδώ και χρόνια.
Μια επιχείρηση πολύ κερδοφόρα, για τους Τούρκους και τους Ευρωπαίους, που ξεμπέρδεψαν με τον Καντάφι και κλέβουν ασύστολα, τον πλούτο της Λιβύης.
Επόμενος στόχος, ο πλούτος της Ελλάδας.
Γι΄αυτό και ο Ερντογάν χρειάζεται μια "νομιμοποίηση", για την αποστολή τζιχαντιστών, στην Λιβύη και περιμένει, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, την δήθεν έγκριση του Τουρκικού Κοινοβουλίου.
Αυτή η Τουρκική αλεπού ήταν και θα είναι ΠΑΝΤΑ σύμμαχος των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων, παρά το πραξικόπημα, εναντίον του.
Θα ξεπουλήσει τους Ρώσους για καπίκια και θα πολεμήσει, εναντίον τους.
Άλλες "ερμηνείες" είναι και "άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε"!

* Σχετικό: Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: