Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Η «ΧΑΡΗ» ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ...

Αυτός ο Πάκης έχει καταεξευτελίσει κάθε θεσμό που υπηρέτησε. Ενας υπερεκτιμημένος που ποιός ξέρει ποιός τον έσπρωχνε στο να αναρριχηθεί σε διάφορα αξιώματα. Ένας άνθρωπος που μιλάει με τόσα κλισέ, που αναρωτιέσαι αν είναι ικανός να σκεφτεί μία πρόταση μόνος του, με υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο.

Ως Υπουργός εγκαινίασε την καταστροφή της Αθήνας, την δημιουργία οργανωμένων συμμοριών και πέρασε το μήνυμα προς κάθε αλήτη "σπάστε, κάψτε, λεηλατήστε, κανείς δεν θα σας ενοχλεί πλέον".
Ως Υπουργός πάλι διόρισε κάτι χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους από την πίσω πόρτα, παντελώς άχρηστους για το Δημόσιο, οι ίδιοι μπορεί να ήταν πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά δεν χρειάζονταν, βουλιάζοντας την εθνική οικονομία.
Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι λαθρολάγνος, γερμανολάγνος, δεν έχει καμία εθνική συνείδηση και δεν πείθει κανένα με τα μηνύματα που στέλνει στους απέναντι. Ούτε καν τον εαυτό του.
Πρόσφατα έδωσε και χάρη σε πρύτανη που καταχράστηκε 8 εκ. ευρώ, σε σημερινό νόμισμα, την δεκαετία του 90 και δικάστηκε το 2012 με ποινή 14 ετών. Τελικά ο κ. Πρόεδρος αποφάσισε "πώς δεν βαριέσαι, τί είναι 8 ψωροεκατομμύρια ευρώ , σάμπως από εμένα τα πήρε, αστον κι αυτόν να κάνει Χριστούγεννα να τα χαρεί τα κλεψιμαίϊκα". Νομικός κατά τα άλλα, με φοβερή αντίληψη περί δικαιοσύνης.
Έξω αυτός θα ήταν λόγος καθαίρεσης.
Εδώ είναι μάλλον λόγος επανεκλογής, αν κρίνω από το ποσοστό γιδιών που τον βρίσκουν καλό Πρόεδρο.
Η συγκεκριμένη απόφαση εξευτελίζει τον θεσμό του Προέδρου.
Ο άνθρωπος δεν κάνει.
Αντε μου στο καλό, να πάρει και μαζί του την Φιλιώ Πυργάκη και να πάνε να χαρούν την σύνταξη τους.
Δεν χρειάζεται τέτοιους η χώρα.


Ελένη Παπαδοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: