Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΙΤΕΑ:ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν θα επικαθορίσουν και τις επόμενες επιλογές στο χειρισμό του θέματος από το Δήμο Δελφών                                                               
Του Ηλία Τσίγκα
Για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ορίστηκε η συνάντηση των δικηγόρων του Δήμου και των περιοίκων με το Δήμαρχο Δελφών και τους επικεφαλής των παρατάξεων για την διερεύνηση της συμβολής που μπορεί να έχει η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για το ζήτημα της πλατείας Θεάτρου.
Η συνάντηση αυτή αποτελεί εξέλιξη με βάση την απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της Παρασκευής. Σύμφωνα με αυτή, θα εξεταστεί στη συνάντηση της 30ής Δεκέμβρη η πιθανότητα και η λυσιτέλεια της κατάθεσης μηνύσεων από πλευράς Δήμου Δελφών εναντίον της οικογένειας Παπαθανασίου, πρώην αυτοδιοικητικών και στελεχών της πολεοδομίας που χειρίστηκαν την υπόθεση κατά το παρελθόν, όπως ακριβώς δηλαδή προέκριναν οι εκπρόσωποι των παρόδιων ιδιοκτητών στην πλατεία Θεάτρου της Ιτέας. 
Από την συνάντηση αυτή θα καθοριστούν,
τα επόμενα βήματα της δημοτικής Αρχής και του Δήμου Δελφών συνολικά. Τα ενδεχόμενα στην υπόθεση, στο σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, είναι δύο: Ή οι δικηγόροι θα ανάψουν το “πράσινο φως” για τις μηνυτήριες αναφορές κρίνοντας ότι το ενδεχόμενο αυτό μπορεί να αλλάξει τη ροή της υπόθεσης ή θα προκριθεί η κατεύθυνση του συμβιβασμού, στο πλαίσιο του σκεπτικού του Δημάρχου Δελφών και της δημοτικής Αρχής που έχουμε αναφέρει σε ρεπορτάζ μας το Σάββατο.
Διαβάστε σχετικά: Η εισήγηση που δεν έγινε
ΠΗΓΗ. fokidanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: