Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΡΟΥSΤΗDΕΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ!

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ...


Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου! 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, Αριστείδης Αδαμόπουλος, είναι κομματικό στέλεχος και αντιπρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος - και παράλληλα ο εκπρόσωπος της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Την αναστολή κάθε κομματικής ιδιότητας του αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις .

Ο Αρ. Αδαμόπουλος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου.

Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες, που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, ωστόσο άνθρωποι του χώρου έλεγαν ότι τελικά είχε αποδεχθεί να στηρίξει την υποψηφιότητα της Νίκης Αναστασίου με τον ίδιο να συνεχίζει ως γραμματέας.

Λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση και μέχρι τη διαλεύκανσή της, με απόφαση του κόμματος, αναστέλλεται κάθε κομματική του ιδιότητα.

press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: