Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ !

Είναι ντροπή για το ήδη ξεχαρβαλωμένο και σε απόλυτη παρακμή πολιτικό μας σύστημα, η νεα "μορφή αποστασίας"' ορισμένων βουλευτών, που χωρίς αιδώ και χωρίς να εχουνε την ελάχιστη εκτίμηση και σεβασμό στον εαυτό τους, στην ιστορία, στον πολιτισμό, δίνουν "σανίδα σωτηρίας" σε αυτούς που τους αγόρασαν, και την προσωρινή πολιτική επιβίωση στους ίδιους

Ασφαλώς προσβλέπουν σε πρόσκαιρα κομματικα και προσωπικα οφέλη με πχ την ένταξη στα ψηφοδέλτια ή την διατήρηση/αναβάθμιση των θέσεων τους, αλλά ένα είναι το σίγουρο , οτι οι αποστάτες δεν έχουν μέλλον.

Είπαμε την αποστασία – προδοσία, πολλοί αγάπησαν τον αποστάτη προδότη κανένας. Συνεπώς είναι "εργαλεία" προσωρινής επιβίωσης, αλλά στην πραγματικότητα , υπογράφουν τον "πολιτικό τους θάνατο".

Είναι ήδη πολιτικά τελειωμένοι όπως ο Αθανασιάδης Νοβας, ή ο Τσιριμώκος ή ο Αλαμανης ή ο Γαρουφαλλιάς κα., που τελείωσαν πολιτικά, όταν επιχείρησαν κατ εντολή των ανακτόρων να ανατρέψουν την κυβέρνηση του γέρου της δημοκρατίας Γεώργιου Παπανδρέου
Οι συγκεκριμένοι καλοθελητές και "πρόθυμοι" είναι προφανώς ανιστόρητοι, άσχετοι με τα όσα διαδραματίζονται σε βάρος της χωράς, πολιτικά κομπλεξικοί, και προσφέρουν "μπαλώματα σε ένα ήδη ξεχειλωμένο πολιτικό σώμα".

Φαίνεται δεν παραδειγματίστηκαν από τις πολιτικές "εξαφάνισης" τόσων και τόσων προδοτών, που έγλειψαν εκεί που έφτυναν.

Η Ελλάδα δεν αναπνέει.

Με την ψήφο και την στήριξη της ντροπής που προσφέρουν,

ενεργούν ως σύγχρονοι εφιάλτες σε βάρος εθνικών αξιών και θέσεων, είναι ψήφοι καιροσκοπισμού, αγυρτείας, αθλιότητας, αριβισμού, και τρισάθλιας συμπεριφοράς.

Είναι καρφιά στο σώμα της δημοκρατίας, της Ελλάδας και το χειρότερο παράδειγμα για την κοινωνία και τις νέες γενιές που βλέπουν την ρουφιανιά να επιβραβεύετε .

Αυτό αφορά όλους και όλες.

Και ο Ελληνικός λαός όποτε γίνουν εκλογές, θα πρέπει συντριπτικά να τους εξαφανίσει από το πολίτικο φάσμα αφού ορισμένες και ορισμένοι θα κρυφτούν σε διάφορα ψηφοδέλτια όπως οι Δανέλλης-Παπακώστα-Κουντουρά, Ραγκούσης Παπαχριστόπουλος- Ζουράρης , Τερενς Κουίκ κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: