Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

■ ΠΡΟΔΟΤΗΣ: Αυτός που ξεπουλάει τη χώρα του και δη κατόπιν ξένων οδηγιών και προτροπών και ποικιλώνυμων ανταμοιβών. Το λέει και το Σύνταγμα.
■ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ: Ε, καλέ, αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε και τόσο πολύ. Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ στις βιτρίνες του Αμστερνταμ και του Αμβούργου επιδεικνύουν τα κάλλη τους.
Η χαρά του προδότη - αποστάτη.
Μπορούν να τα συνδυάσουν δύο σε ένα και να προσφέρουν ένα ελκυστικό πακέτο πολιτικού ρουφιάνου και κοινοβουλευτικού εκδιδόμενου «ανδρογύναιου» που δεν αφήνει κανέναν, που έχει κόλλημα με την εξουσία, ασυγκίνητο.
Ναι, δεν υπήρξαν ξανά στην πρόσφατη Ιστορία μας συνθήκες τόσο κατάλληλες για αλλαξοκομματίες (αλλαγή... κόμματος δηλαδή) με χίλια-δυο προσχήματα τόσο βολικά!!!
Ο άλλος ας πούμε διαλαλούσε ότι θα ψηφίσει, βρέξει-χιονίσει, υπέρ της Προδοσίας των Πρεσπών, άρα υπέρ Τσίπρα, άλλος επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ... επέτρεψε την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια!!! Τους άκουσε ο Τσίπρας τους μάζεψε.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο, θα αναρωτηθείτε!!!
Κι όμως, αν το δείτε στις λεπτομέρειες, έχει. Μπορεί να... μην μπορούν να βρουν ούτε... φυλλαράκι συκής για να ξεπουληθούν σαν άνθρωποι, εξ ου και σκαρφίζονται τα πιο απίθανα για ξεκάρφωμα. Να ξεπουληθεί το όνομα «Μακεδονία», επειδή π.χ. εγκρίθηκε η κάνναβη, ή γιατί θα ξυπνούν πιο αργά τα παιδιά για να πάνε σχολείο στις εννιά!!! Ο,τι βρέξει ας κατεβάσει, αρκεί ο προδότης-αποστάτης κάποια καρέκλα να πιάσει.
Η περίπτωση της Αποστασίας του ’65, απ’ όπου πολιτογραφήθηκε και ο σχετικός όρος, σε σχέση με όσα συμβαίνουν στις μέρες μας είναι ο το ίδιο σιχαμένος.
■ Βασική εξήγηση είναι φυσικά οι ΚΑΡΕΚΛΕΣ.
Ολοι οι υποψήφιοι αποστάτες-προδότες είδαν τη γλύκα για πρώτη φορά στη ζωή τους, και όσο να ’ναι, δεν θέλουν να τη χάσουν.
Καταλαβαίνουν ότι δεν θα εκλεγούν βουλευτές, οπότε είναι «λογικό» και αναμενόμενο, σύμφωνα με την τρέχουσα ηθική, ο καθένας, όποια καρέκλα προλάβει και πιάσει.
Κι αν δεν φτάνουν οι καρέκλες, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι συνδιαλλαγής.
■ Ομως το ότι ο ίδιος ο Τσιπρας διαφήμιζε και διαφημίζει δημόσια, χυδαία και προκλητικά το πρώτη φορά ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ «αριστερά» θα έπρεπε να έχει προκαλέσει κυκλώνα αντιδράσεων.
Σε μια κανονική χώρα θα υπήρχαν θεσμοί και όργανα της Πολιτείας που θα έτρεχαν να ψάξουν τι ακριβώς συμβαίνει και πόσο πάει το «μαλλί» στο βασίλειο της Ανωμαλίας. Εδώ... τι τα θες, τι τα γυρεύεις... Rien ne va plus, monsieur.

Δεν υπάρχουν σχόλια: