Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ VIDEO ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ “ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ” ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ!

Συγκλονιστικά video φέρνει στο φως της δημοσιότητας η “Εφημερίδα των Συντακτών”. Συγκεκριμένα, σε video που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται Αστυνομικοί, να αφήνουν ελεύθερους “ακροδεξιούς πολίτες” να επιτίθενται στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο “σχολείο” -διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Πολλαπλά ερωτήματα θα χρειαστεί να απαντήσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για τις εικόνες που έχουν καταγραφεί από την επίθεση ακροδεξιών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Σχολείο» στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τουλάχιστον αδιάφορη στάση που κρατούν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. την ώρα που ακροδεξιοί τραμπούκοι εκτοξεύουν πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενο και βρίζουν με χυδαίες εκφράσεις τους συγκεντρωμένους από την κατάληψη.

Στα βίντεο είναι εμφανής η παρουσία της αστυνομίας, από ειδικούς φρουρούς έως ΜΑΤ και ΔΡΑΣΗ/ΔΙΑΣ, οι οποίοι παρακολουθούν την φασιστική επίθεση, ενώ ορισμένοι φτάνουν στο σημείο να ακουμπήσουν «φιλικά» στην πλάτη κάποιους από τους ακροδεξιούς, αλλά και να δώσουν… νουθεσίες,

Δεν υπάρχουν σχόλια: