Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΛΑΜΙΑ: « ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ» ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Το "παιχνίδι" με τα νεράντζια φαίνεται ότι πλέον έχει ξεφύγει, αφου διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και παράθυρα-μπαλκονόπορτες σπιτιών, καθημερινά γίνονται στόχος από ανάγωγους νεαρούς.

Οι περισσότερες καταγγελίες προέρχονται από τη νότιες συνοικίες της πόλης, όπου τις νυχτερινές ώρες οδηγοί αυτοκινήτων και ιδιοκτήτες σπιτιών δέχονται επιθέσεις.

Πολλές από αυτές έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, από την οποία οι κάτοικοι ζητούν περισσότερες περιπολίες και ελέγχους τις νυχτερινές ώρες.

Εκτός από τις "επιθέσεις" με τα νεράντζια υπάρχουν επίσης πολλές καταγγελίες για συνωστισμό νεαρών σε πλατείες, που παίζουν "κρυφτούλι" με τους αστυνομικούς. 

Δείτε παρακάτω δυο ενδεικτικές καταγγελίες αναγνωστών στο LamiaReport:

«Θα ήθελα να αναφέρω το συμβάν που έγινε στην περιοχή μου νότια Λαμία κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και στην ευρύτερη περιοχή. Ομάδα νεαρών ατόμων χτυπούν με νεράντζια παράθυρα σπιτιών και πόρτες καθώς επίσης και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Συμβαίνει σε ώρες νυχτερινές παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει. Δεν είναι το μοναδικό συμβάν, έχουν γίνει αρκετά και σε άλλες οικίες και εξακολουθούν…..   (επισημαίνω πως έχουν ανάγωγη συμπεριφορά και μιλούν πρόστυχα….)

Ίσως πρόκειται για ένα νέο κίνημα…. Τι άλλο να πούμε και τι άλλο θα δούμε πια!!!»

Αναγνώστρια

΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

«Καθημερινά στην πλατεία Τσιφτσή πρώην Ψυχάρη στην Νέα Άμπλιανη Λαμίας και ειδικά με το lockdown, συγκεντρώνονται ομάδες νεαρών ηλικίας 16-20 ετών και παίζουν μπάλα, φωνάζουν πολύ δυνατά και ΔΕΝ σέβονται κανέναν αλλά δεν σέβονται ούτε και το ωράριο του lockdown με αποτέλεσμα να παραμένουν στην πλατεία, μέχρι πολύ αργά την νύχτα κάνοντας φασαρία.

Σε παρατηρήσεις εμού και των περιοίκων απαντούν με ειρωνείες ή φεύγουν προς στιγμή και ξαναεπιστρέφουν δριμύτεροι.

Όταν καλούμε την αστυνομία η οποία καταφτάνει γρήγορα, οι νεαροί εξαφανίζονται , αλλά μόλις το περιπολικό φύγει οι νεαροί ξαναεπιστρέφουν.

Οι γονείς τους ούτε που ενδιαφέρονται για το που και τί κάνουν τα παιδιά τους, φτάνει να φύγουν από το σπίτι τους. Τους λυπάμαι πραγματικά».

Κάτοικος Νέας Άμπλιανης

Δεν υπάρχουν σχόλια: