Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ -ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΧ. ΜΠΕΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΟΛΟΥ: "ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις καταστάσεις που συντέλεσαν ώστε ο Αχιλλέας Μπέος να βρεθεί δήμαρχος Βόλου διαβάστε την ανάρτησή μας η οποία είχε τίτλο Η κοινωνική ρίζα του βολιώτικου "μπεϊσμού".

Κι ενώ θεωρούσαμε ότι δεν μπορούσε ο Μπέος να ξεπεράσει σε χυδαιότητα και τραμπουκισμό προηγούμενες ενέργειες του, έρχεται σήμερα ένα δημοσίευμα από ιστοσελίδα της Μαγνησίας να μας διαψεύσει. 

Το σκηνικό που δημιουργήθηκε σήμερα Επεισόδιο στο δημαρχείο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε  "η παρουσίαση της υποψήφιας νέας επένδυσης που αφορά στη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στο λιμάνι του Βόλου" δεν πρέπει να έχει προηγούμενο. 

Δεν γνωρίζουμε να έχει υπάρξει παρόμοιο γεγονός,

που ένας δήμαρχος να συμπεριφέρεται σαν κοινός τραμπούκος και να αποκαλεί τους πολίτες της πόλης του "αλήτες" και "κοπρίτες" και να τους απειλεί ότι ο ίδιος θα τους κάνει "μαύρους στο ξύλο"!

Φυσικά δεν μας εντυπωσιάζει η  άθλια, τραμπουκική συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου . Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη τα έχουμε διατυπώσει σας παραπέμπουμε σ' αυτή μας την ανάρτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: