Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Αυτή τη φορά το μενού περιελάμβανε πρόταση για κατώτατο μισθό 800 ευρώ, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να συγκινήσει τους νέους που του έχουν γυρίσει την πλάτη

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ αλλά και η καταγεγραμμένη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί το κ. Τσίπρα για μία ακόμη φορά στη λύση των εύκολων συνταγών με στόχο την εξαπάτηση της κοινής γνώμης.

Αυτή τη φορά το μενού περιελάμβανε πρόταση για κατώτατο μισθό 800 ευρώ, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να συγκινήσει τους νέους που του έχουν γυρίσει την πλάτη. Αυτό που δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι το γιατί όταν βρίσκονταν στην εξουσία δημιούργησε με τις πολιτικές του τη γενιά των 400 ευρώ, ενώ τώρα που επέστρεψε στα έδρανα της αντιπολίτευσης άνοιξε πάλι το πουγκί με τα δώρα και μοιράζει λεφτά εδώ και εκεί.

Πρόκειται πέρα από κάθε αμφιβολία για ένα νέο επεισόδιο στο σίριαλ της ανευθυνότητας και του εμπαιγμού του ελληνικού λαού που σε μία δύσκολη συγκυρία,

και μετά από τις μεγάλες αναταράξεις που προκάλεσε η πανδημία παλεύει για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Η έλλειψη σοβαρών προτάσεων και ενός ρεαλιστικού και κοστολογημένου σχεδίου για την επόμενη μέρα έχει στοιχίσει δημοσκοπικά και πολιτικά στην Κουμουνδούρου, τα στελέχη της οποίας αντί να στρέψουν την προσοχή τους στα σημαντικά, συνεχίζουν να αλληλοσπαράσσονται θέλοντας να λάβουν την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει πιθανών εξελίξεων μετά τις εκλογές, λόγω της επικείμενης εκλογικής ήττας του Τσίπρα.

Κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εγκλωβισμένος σε ένα κλίμα εσωστρέφειας, το ΠΑΣΟΚ κάνει άλματα προς τα εμπρός και πέρα από κάθε αμφιβολία έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία για να ανακτήσει τη θέση του στο πολιτικό σκηνικό και να διαδραματίσει σύντομα πρωταγωνιστικό ρόλο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: