Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ: "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ, ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ". (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ισως να θυμάστε την παραίτηση που είχε υποβάλει στον Κώστα Μπακογιάννη στα μέσα του Νοέμβρη του 2019 η Κατερίνα Γκαγκάκη, από τη θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων, όσο και της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Τεχνόπολης. Ο λόγος ήταν ότι είχε ξεσηκωθεί σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε δημοσιεύματα εφημερίδων γιατί σε τηλεοπτική της εμφάνιση χασκογελούσε και έδειχνε να απολαμβάνει το άκουσμα μιας είδησης ότι τότε νεαρός είχε εκσπερματώσει στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.    

Την παχυλά, λοιπόν αμειβόμενη θέση της Γκαγκάκη (κοστίζει στους δημότες της Αθήνας  2.137 ευρώ τον μήνα), ο πορφυρογέννητος δήμαρχος της Αθήνας την ανέθεσε σε έναν άλλο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του, που συναγωνίζεται, σε αναίδεια και προκλητικότητα την προκάτοχό του. Μάθαμε, λοιπόν,

τότε ότι "ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες ανέλαβε την προεδρία της πολιτιστικής σημαίας του Δήμου Αθηναίων, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι".

Οπως, λοιπόν, μας πληροφόρησε ο χρήστης του twitter, Ιερώνυμος boss με το ηχητικό που παρέθεσε, και ο νέος επικεφαλής της Τεχνόπολης έχει ακριβώς την ίδια εξουσιαστική αντίληψη με τον προϊστάμενο του, τον Κ. Μπακογιάννη. Κι αυτή συνοψίζεται στο εξής: "αποφασίζομεν, διατάσσομεν κι εσείς πληρώνεται χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν". 

Ο παρακάτω διάλογος του προέδρου της Τεχνόπολης με τον δημοσιογράφο του ρ/σ Alpha 98.9, Γιώργο Κακούση, είναι εξοργιστικά προκλητικός! Εχει σχέση με τις εξηγήσεις που του ζητήθηκαν να δώσει σχετικά με το υπέρογκο κόστος που θα πληρώσουν οι δημότες της Αθήνας για την 17λεπτη φιέστα που ανακοινώθηκε  και ειδικά με την αμοιβή που θα λάβει ο Σάκης Ρουβάς. 

Λίγο ακόμα και ο Κωνσταντίνος Δέδες, θα μας έλεγε ότι είναι "εθνικό μυστικό" το πόσο θα πληρώσουμε τον αοιδό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: