Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Ενδιαφέρον το βιογραφικό του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γρταπετρίτη, όπως μας το παρουσιάζει ο χρήστης του f/b Μιχάλης Βαλιανάτος.

Αυτός και η συζυγός του κ. Αλεξάνδρα Γουρζή στο "πόθεν έσχες" για το έτος χρήσης 2019 δήλωσαν 3.670.493,69 ευρώ, 122.964,72 βρετανικές λίρες και 554.206,52 αμερικανικά δολάρια. 

Να ζήσουν να τα χαίρονται βεβαίως..

Μόνο που υπάρχουν και κάτι ψιλά γράμματα .. Για δείτε τα... 

⏩ Η Αλεξάνδρα Γουρζή είναι κόρη του Μιχάλη Γουρζή, αντιπροέδρου του ομίλου εταιριών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.., Η οποία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μαζί με την Mohegan Gaming & Entertainment αναδείχθηκε και επίσημα οριστικός ανάδοχος για την κατασκευή, αξιοποίηση και λειτουργία του καζίνο στο Ελληνικό . 

➤ Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε συνεργασία με την EGIS PROJECTS S.A. πρόσφεραν 1,5 δις για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης της Εγνατίας οδού για 35 χρόνια. 

➤ Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει αναλάβει την κατασκευή των νέων κλειστών ελεγχόμενων δομών σε Χίο και Λέσβο και την αναβάθμιση του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου. 

➤ Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανέλαβε και την κατασκευή του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Ε65 (Τρίκαλα – Εγνατία Οδός), προϋπολογισμού 442 εκατ. ευρώ καθώς και και το έργο Διαχείρισης Απορριμμάτων της Πελοποννήσου, με την αξία της εν λόγω σύμβασης να υπολογίζεται σε 168 εκατ. ευρώ. 

➤ Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ελέγχει το 100% της Νέας Οδού, το 100% της Κεντρικής Οδού και το 17% της Ολυμπίας Οδού,

Είδες πόσες δουλειές μπορεί να πάρει η εταιρεία του πεθερού σου, αν είσαι το δεξί χέρι του

πρωθυπουργού; 

Και σχολιάζει άλλος χρήστης του διαδικτύου:

Επίσης, το κατακάθι αυτό ήταν το 2010 υπόδικος κακουργηματικού χαρακτήρα για το σκάνδαλο Siemens. απαλλάχτηκε δε με βούλευμα και πρόταση εισαγγελέα. 

Υπήρξε νομικός σύμβουλος κατασκευαστικής που πρόσφατα επιχείρησε να χτίσει ξενοδοχείο εντός αρχαιολογικού χώρου της Αθήνας, τρώγοντας πόρτα απ' το ΣΤΕ. 

Επίσης η σύζυγος Γεραπετρίτη είναι νομικός σύμβουλος στην ΡΑΕ. Ξέρετε, εκεί που δίνονται οι άδειες για αιολικά κλπ. ενεργειακά προτζεκτς. 

Ο Γιώργης νομοθετεί, η σύζυγος εγκρίνει και ο πεθερός κατασκευάζει...Μιλάμε για ολοκληρωμένη επιχείρηση.

ΠΗΓΗ.tsak-giorgis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: