Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Τα μηνύματα των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Το σημαντικότερο πολιτικό γεγονός του τελευταίου μήνα του έτους 2021, σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές, την αρθρογραφία στα Μέσα Ενημέρωσης και τα ρεπορτάζ, θεωρείται σίγουρα η εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Πολλαπλά πολιτικά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλαν τα χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου.

Μήνυμα στο Ελληνικό λαό, ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή του τόπου.

Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον και την ενδυνάμωση του πολιτικού μας χώρου.

Η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές των μελών και φίλων,

που περίμεναν καρτερικά στις ουρές των εκλογικών τμημάτων για να ψηφίσουν, αποδεικνύει με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο το ισχυρό μήνυμα για ενότητα και αισιοδοξία που εξέπεμψαν.

Την πρώτη Κυριακή, ψήφισαν πανελλαδικά 270.706 εκλογείς, δηλαδή το 60% όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές τον Μάιο του 2019. Τη δεύτερη Κυριακή ψήφισαν 206.339 εκλογείς, δηλαδή το 45% όσων μας ψήφισαν στις εθνικές εκλογές του 2019.

Στη Φωκίδα ψήφισαν 962 εκλογείς, δηλαδή το 55% όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές του 2019 και τη δεύτερη Κυριακή 735 εκλογείς, δηλαδή το 42%  όσων μας ψήφισαν στις εθνικές εκλογές του 2019.

Αυτά τα γεγονότα, έχουν από μόνα τους πολλαπλασιαστική αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι επρόκειτο για εσωκομματικές εκλογές.

Μήνυμα χάραξης αυτόνομης πορείας, με σοβαρό πολιτικό λόγο,  σεβασμό στην αντίθετη άποψη, ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία και οι πολίτες.

Μήνυμα άσκησης πολιτικής με σύγχρονες αντιλήψεις, αξιοκρατία παντού, διασφάλιση των κοινωνικών αγαθών, όπως η υγεία, και η παιδεία, σύγχρονες προτάσεις για τη νέα γενιά, μέριμνα για την τρίτη ηλικία, κ.ά, με στόχο να έχει και πάλι το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας.

Μήνυμα σε Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση, να μην ελπίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα γίνει συμπλήρωμα του ενός ή του άλλου και ότι θα ακολουθήσει σταθερά τη δική του αυτόνομη πορεία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκλέχτηκε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με μεγάλη πλειοψηφία και συνακόλουθα έλαβε ισχυρή εντολή, να υλοποιήσει ως πρώτος μεταξύ ίσων, τα μηνύματα που έστειλαν τα μέλη και οι φίλοι μας στις εσωκομματικές εκλογές.

Η συντεταγμένη πορεία και η καθολική υποστήριξη στον νέο Πρόεδρο, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις στις εσωκομματικές εκλογές, είναι η απόδειξη ότι καταλάβαμε το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έστειλαν προς όλες τις κατευθύνσεις τα μέλη και οι φίλοι μας.

 

Ο Γραμματέας

της Νομαρχιακής Επιτροπής Φωκίδας

 

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: