Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

Η λαϊκή φωνή μιλούσε με το στόμα της Ελένης Γερασιμίδου, και η λιγόλεπτη τηλεοπτική της παρέμβαση  της πρώην βουλευτίνας του ΚΚΕ  ήταν ίσως η καλύτερη απάντηση στις κενού περιεχομένου σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού. 

"Ο λαός θα σώσει τον λαό" μας είπε η αγωνίστρια ηθοποιός και περιέγραψε ανάγλυφα τι βίωσε η ίδια και όλος ο κόσμος που μένει στην περιοχή της της τελευταίες ώρες.

Εκτός απ' αυτό πολύ εύστοχα αναγνώστρια μας σχολιάζει τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με μια πρόταση του ίδιου του Κ. Μητσοτάκης: Ποιος Ελληνας πολίτης έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν μια άλλη δύσκολη κατάσταση. 

Ηταν τότε που σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδινε συνέντευξη τύπου όπου και σχολίαζε τις επιδόσεις των τότε στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιμετώπιση πυρκαγιών.  

Ακούμε τον Μητσοτάκη σ' αυτό το βίντεο να μας λέει:

Αδυνατώ να αντιληφθώ τί σημαίνει πολιτική ευθύνη δίχως καμιά παραίτηση. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Και νομίζω,

ότι δεν το καταλαβαίνει και η μεγάλη πλειοψηφία για να μην πω όλοι οι συμπολίτες μας. Οταν αναλαμβάνει κάποιος πολιτική ευθύνη για κάτι πρέπει να συνοδεύεται αυτή και από μια πράξη. Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται σήμερα και συνεχίζουν μακάριοι να ασκούνε τα καθήκοντα τους. Αυτοί δεν θα έπρεπε να εξακολουθούν να βρίσκονται στις θέσεις του, γιατί αύριο μπορεί να κληθούνε να διαχειριστούν μια άλλη πυρκαγιά, Και ερωτώ σήμερα: Ποιος Ελληνας πολίτης έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν μια άλλη δύσκολη κατάσταση; 


tsak-giorgis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: