Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ? (ΕΙΚΟΝΑ)

Στο “ΒΗΜΑ” της Κυριακής, παρουσιάζεται μεταξύ άλλων δημοσκόπηση κατά την οποία, για πρώτη φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης “πέφτει από το βάθρο του Μωϋσή” και μάλιστα στην πρώτη θέση στη Δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, “φιγουράρει” ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής -ΠΑΣΟΚ με απόσταση 8 ποσοστιαίων μονάδων από τον “άχαστο” της Δεξιάς, ξεπερνώντας κατά πολύ τον άλλον “άχαστο”, Αλέξη Τσίπρα.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: “ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ”

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην “Εστία” σε ό,τι αφορά σενάρια μελλοντικής είναι κυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία επισημαίνει:

«Δεν έχουμε εμείς κανένα λόγο να συγκυβερνήσουμε με την Δεξιά. Αν θέλει ο κύριος Μητσοτάκης μπορεί να συγκυβερνήσει με τον κύριο Βελόπουλο. Όπως έπραξε ο Ντράγκι που καλεί σε συνεργασία τον Σαλβίνι.

 Το σενάριο ούτως ή άλλως είναι υπαρκτό απλώς η Νέα Δημοκρατία δεν έχει λόγο να το επιβεβαιώνει. Στόχος μας είναι να αναδειχθούμε σε σοβαρό αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας και αν ποτέ κυβερνήσω να αφήσω πέντε πράγματα πίσω μου γύρισα από τις Βρυξέλλες γιατί φοβάμαι για όσα θα συμβούν για την επόμενη γενιά των Ελλήνων» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: