Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΑΝ!

Γράφει ο mitsos175

Άχου τα, τα φασιστάκια. Το πώς κόπτονται να γεννηθούν παιδιά δε λέγεται. Βέβαια μόλις γεννηθούν, κάνουν τα πάντα να μην προλάβουν να μεγαλώσουν, αλλά όσα δε γεννιούνται τα αγαπάνε. Τα άλλα τα βιάζουν.

Είμαι κατά της έκτρωσης και θα σας πω ένα παράδειγμα. Αν η Ντόρα έκανε έκτρωση, ποιος θα της καθάριζε το πεζοδρόμιο; Το είδαν οι δημότες και ζήλεψαν. «Μπακογιάννη, της μάνας σου» φώναξαν. Εννοούσαν πως το πεζοδρόμιο της είναι καθαρό, να καθαρίσουν και το δικό τους. Πριτς! Μάνα είναι μόνο μία. Εσάς τι σας έχει; Χεσμένους! Αν λοιπόν δεν είχαμε τέτοιο δήμαρχο, τι θα γίνονταν οι κάμπιες που ταΐστηκαν στο μεγάλο περίπατο, ε;

Δεν ήταν και πολύ πετυχημένο το παράδειγμα, αλλά πρέπει να κάνουμε παιδιά. Να κάνουμε, είπα εγώ το αντίθετο; Μια απορία μόνο. Πως θα τα μεγαλώσουμε; Τι θα τρώνε; Με αέρα κοπανιστό δε χορταίνεις, το δοκίμασα. Κούλη, πάρε μέτρα υπέρ των γεννημένων, να δουν οι άνθρωποι πόσο καλά περνάμε, να κάνουν κι άλλα. Αν είναι να γεννηθεί για να ταλαιπωρείται και να ψοφήσει από το κρύο ή την πείνα, θα βάλουν προφυλακτικό. Η Ντόρα είχε να τα ταΐσει.

Το Μεσαιωνικό video για τη γονιμότητα,

συνάντησε μεγάλες αντιδράσεις προς απογοήτευση της Κεραμέως. Γιατί άραγε; «Παιδάκια, αν σας βιάσει κάποιος σαν το Λιγνάδη και σας γκαστρώσει, μην το ρίξετε, είναι αμαρτία»! Στο μεταξύ το Υπουργείο Παραπαιδείας και Σκοταδισμού χρηματοδότησε αίρεση. Σύμφωνα με κατάλογο αιρέσεων η «Πανελλήνια Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής» είναι αίρεση. Το έχει το site των κομματόσκυλων που κάνουν μηνύσεις ενώ παριστάνουν τους Χριστιανούς (Νο 299 από 423).

«Είναι υπέρ της ζωής του παιδιού οι χριστιανοί. Όσο είναι μέσα στη μήτρα. Μόλις βγει από τη μήτρα όμως δεν πρέπει να παίρνει επιδόματα, να καλύπτεται από εθνικό σύστημα υγείας, να έχει αξιοπρεπή μισθό, χαμηλό ενοίκιο, πολιτική και συνδικαλιστική δράση…»

Αυτό ακριβώς.

Μας ρωτάει ένα φασιστόμουτρο που είναι θαυμαστής του Γρίβα και θέλει να πεθαίνουν πρόσφυγες «Όσοι είστε υπέρ της έκτρωσης γιατί βγάζετε τέτοιο μένος σε όσους έχουν αντίθετη άποψη; Δεν μπορώ να το καταλάβω! Στο κάτω - κάτω μιλάνε για ζωή». Βεβαίως μιλάμε για ζωή. Πες λοιπόν εσύ, υποκριτή, γιατί θες να πεθάνουν οι πρόσφυγες; Δεν έχουν ζωή αυτοί;

Ακριβώς επειδή πρόκειται για τη ζωή άλλων, λέω πως έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν οι γυναίκες για τη ζωή τους και το σώμα τους. Κανείς άλλος. Ξέρω πως δεν είναι εύκολη απόφαση. Πως για να το κάνουν, έχουν λόγους. Πως αν απαγορευθεί η έκτρωση, που πολύ το θέλουν οι φασίστες, θα γυρίσουμε σε μια εποχή που γίνονταν παράνομα και πέθαινε και το παιδί και η γυναίκα.

Πως δεν ενδιαφέρονται για τους ζωντανούς, ούτε για το αγέννητο. Είναι θέμα εξουσίας. Να μην εξουσιάζουν οι γυναίκες ούτε το σώμα τους. Να υπηρετούν μόνο, να γεννάνε σκλάβους και στρατιώτες. Όταν είναι να πεθάνουν για τα συμφέροντα των πλουσίων εκεί κάνουν μόκο οι φασίστες. Το θεωρούν μάλιστα τιμή!

Ας φτιάξουν πρώτα το ΕΣΥ που πέθαναν σήμερα άλλοι 80 από έναν ιό επειδή δεν δίνουν φάρμακα, δεν έχουν γιατρούς, ΜΕΘ και μετά μιλάνε. Πάμε για 24.000 νεκρούς. Όλοι αυτοί γεννήθηκαν, μαλάκες δεξιοί.

tsak-giorgis.blogspot.c

Δεν υπάρχουν σχόλια: