Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΠΟ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ;

Η απροκάλυπτα προκλητική μεθόδευση κρατικών μηχανισμών, να συσκοτιστεί η υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη, από κάποια καλόπαιδα-πλουσιόπαιδα έχει φτάσει σε τέτοια σημεία που ακόμα και ένας δεξιός δημοσιογράφος, ο Μανόλης Κοττάκης να έχει εξοργιστεί.

Ενα χαρακτηριστικό απόσπασμα από άρθρο του στην φυλλάδα "Δημοκρατία":

 Στην πραγματικότητα με βάση όσα γνωρίζουμε έως τώρα, από την ημέρα της καταγγελίας του θύματος, την Πρωτοχρονιά, έως σήμερα δόθηκε άπειρος χρόνος στους φερόμενους δράστες για να εξαφανίσουν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία που ενδεχομένως θα οδηγούσαν στην καταδίκη τους σε ισόβια κάθειρξη. Εάν σε όλα αυτά προστεθεί τυχόν μαρτυρία της φίλης της καταγγέλλουσας που θα αμφισβητεί όσα υποστηρίζει, τότε ας μην εντυπωσιαστούμε αν δούμε την κατήγορο να μετατρέπεται σε κατηγορουμένη. Το έργο το ξαναείδαμε, σε πρόσφατη καταγγελία βιασμού νεαράς από γνωστό ποδοσφαιριστή. Αλλα είπε η φίλη της.

Το κρίσιμο, λοιπόν, δεν είναι η νομοθέτηση της αυστηρής ποινής από το Κοινοβούλιο. Το κρίσιμο είναι τι κάνουν οι δημόσιες Αρχές που μεσολαβούν ως εκτελεστικά όργανα του νόμου μεταξύ του Κοινοβουλίου και του δικαστικού σώματος. Εάν αμελούν να εφαρμόσουν σωστά τον νόμο ή, ακόμη χειρότερα,

λόγω της τυχόν επωνυμίας των δραστών από πρόθεση δεν εφαρμόζουν σωστά τον νόμο, τότε, κ. υφυπουργέ, διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο.


http://tsak-giorgis.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΕΙ..