Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΪΜΟΥ - ΔΕΗτζήδες ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των απατεώνων που κορόιδευαν ηλικιωμένους. Άνω των 220.000 ευρώ η λεία τους…

Πλησίαζαν ανυποψίαστους πολίτες κυρίως ηλικιωμένους και προσποιούνταν τους τεχνικούς της ΔΕΗ που έπρεπε να ελέγξουν την ηλεκτρική εγκατάσταση για διαρροή.

Η Ασφάλεια Αττικής, συνέλαβε έναν 56χρονο από τη Λαμία και αναζητεί έναν 38χρονο από την Αθήνα, με τις κατηγορίες την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε βάρος πολιτών, με λεία που ξεπερνά τα 220.000 ευρώ.

Συνολικά οι αστυνομικοί εξιχνίασαν εφτά (7) περιπτώσεις όπου οι κατηγορούμενοι παρουσιάστηκαν ως ηλεκτρολόγοι με τον έναν να απασχολεί τους ηλικιωμένους ιδιοκτήτες του σπιτιού και ο άλλος να ψάχνει και να κλέβει ότι πολύτιμο έβρισκε, συνήθως χρήματα ή τιμαλφή.

Πρόκειται για τον συλληφθέντα:

1. ΚΑΜΠΕΡΗ Απόστολο του Αντωνίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 5-5-1966 στη Λαμία,

Και τον μη συλληφθέντα:

2. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Αθανάσιο του Γεωργίου και της Ελευθερίας, γεννηθέντα την 3-12-1983 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τις σχετικές Εισαγγελικές Διατάξεις, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις καθώς και για τον εντοπισμό των διαφευγόντων τη σύλληψη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 18-7-2022, σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Διατάξεις. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: