Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΤΑ 2.400 ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ Κ. ΖΟΥΛΑ

Ως γνωστό, λεφτόδεντρα που καρποφορούν ποτιζόμενα από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού για τα «golden boys» της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχουν. Μπορεί 700.000 δανειολήπτες που βρέθηκαν στα νύχια των κορακιών των fans να κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι, τα “δικά τους παιδιά” όμως, ζούνε … χρυσές νεοδημοκρατικές εποχές.

Οπως μας ενημερώνει η ειδησεογραφία το ΔΣ, της ΕΡΤ, με την έγκριση μετά του Υπουργείου Οικονομικών εκτόξευσε τις αμοιβές των στελεχών της κρατικής τηλεόρασης, προφανώς για τις επιδόσεις τους να κρατάνε την ΕΡΤ, τελευταία σε τηλεθέαση!

Ετσι, λοιπόν όπως δημοσιεύεται στο ΦΕΚ η μικτή μηνιαία αμοιβή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ καθορίζεται στα 5.100 ευρώ, ενώ η μικτή μηνιαία αμοιβή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ στα 6.650 ευρώ.

Πρόκειται για κατακόρυφη αύξηση αμοιβών 79% και 55%, καθώς (βάσει της μέχρι πρότινος ισχύουσας απόφασης αρ.πρωτ.2/65598/ΔΕΠ/05.11.2015 που είχε ληφθεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τώρα καταργείται) η μικτή μηνιαία αμοιβή του Προέδρου του Δ.Σ. ανερχόταν στο ποσό των 2.850 ευρώ και του Διευθύνοντος Συμβούλου στο ποσό των 4.275 ευρώ!

Υπάρχει άραγε άλλος δημόσιος υπάλληλος που με μια κυβερνητική απόφαση να παίρνει αύξηση των αποδοχών του 2.400 ευρώ τον μήνα όπως ο Κωνσταντίνος Ζούλας;

Πρέπει να ομολογήσουμε όμως, ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι ένα τυχαίο στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος. Γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας:

O Ζούλας εκπροσωπεί την αντίληψη του Μητσοτάκη,

για την ενημέρωση ως συμπεθέρα και τη δημοσιογραφία ως εταίρα.

Είναι ο άνθρωπος που έπειτα από ευδόκιμη υπηρεσία στα ΜΜΕ του Aλαφούζου προήχθη σε αυτουργό των τοξικών επιθέσεων (προδότες, εμπρηστές, κωλοτούμπες, ανήθικοι, σκευωροί κ.λπ.) κατά της κυβέρνησης Τσίπρα από τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Για να αναβαθμιστεί εν συνεχεία, αφού η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές, σε διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Και να μετατεθεί από κει στη θέση του προέδρου της ΕΡΤ, ως εγγυητής της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας της δημόσιας τηλεόρασης. Ο λύκος στα πρόβατα. Χωρίς καμιά ντροπή ούτε από τον Μητσοτάκη που τον διόρισε ούτε από τον ίδιο που δέχτηκε αυτό τον διορισμό.

Από την άποψη αυτή, ο Ζούλας εκπροσωπεί και την αδιαφορία απέναντι στην ντροπή, την περιφρόνηση ακόμη και στα προσχήματα, τον κυνισμό του ιδιοκτήτη του κράτους που ορίζει και χαρακτηρίζει το καθεστώς Μητσοτάκη. Αν κάποτε ο βασιλιάς είχε το δικαίωμα να διορίζει σε όποια θέση ήθελε, ακόμη και πρωθυπουργό, τον κηπουρό του, ο Μητσοτάκης ιδιοποιείται το δικαίωμα να διορίζει πρωθιερέα της δημόσιας τηλεόρασης τον αυλικό του. Για να πνίξει από την πρώτη μέρα τον ναό της στο λιβάνι για τον μεγάλο ηγέτη, να πετσοκόψει ό,τι χαλάει τη μόστρα και την εικόνα του μεγάλου ηγέτη, να λιώσει την αλήθεια και να τη χρησιμοποιεί ως κρέμα ομορφιάς του μεγάλου ηγέτη, να μετατρέψει μια λειτουργία της δημοκρατίας σε λειτουργικό τμήμα της προσωπικής προβολής και προπαγάνδας του μεγάλου ηγέτη.

http://vathikokkino.gr/archives/129283

Δεν υπάρχουν σχόλια: