Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

H ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ


Μπορεί να χάσαμε το τηλεοπτικό εμβληματικό ζευγάρι Παπαδημητρίου – Πορτοσάλτε, το οποίο έχει γράψει την δική του ιστορία στους τηλεοπτικούς δέκτες, αφού οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι έστειλαν τον Μπάμπη τον Σουγιά στην βουλή, όμως ως γνωστόν τα ¨μεγάλα πνεύματα” συναντιούνται.

Ετσι, λοιπόν μετά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, – ξέρετε, αυτό το δημοσιογραφικό δαιμόνιο που μπορούσε να  ανακαλύπτει  τις μαστούρες και τους χασισοκαπνούς που υπήρχαν στο Μέγαρο Μαξίμου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας το πολιτικό όραμα για να συνιστά “Γερούν-γερά”, παράλληλα με το να διαθέτει διευρυμένους πολιτικούς ορίζοντες ώστε να προτείνει στο κόμμα του, την Ν.Δ., το σχηματισμό κυβέρνησης με τη συμμετοχή μιας «σοβαρότερης» Χρυσής Αυγής-, εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο Πορτοσάλτε για να υπερασπιστεί την κυβερνητική απόφαση να γίνονται πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας.

«Κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη κατοικία για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα από μένα τέλος η δόση μου», μας είπε ο υπάλληλος του Αλαφούζου.

Πολύ ξενέρωτος, όμως, τώρα, ρε παιδί μου. Εμείς προτιμούμε τον Αρη την περίοδο που έπαιρνε φλασιές και χαρακτήριζε “βλαμμένους, ηλίθιους, ψυχασθενείς και μαλάκες“, αυτούς που έκαναν τις τηλεφωνικές υποκλοπές.

Πάντως και η σημερινή παρέμβαση του Πορτοσάλτε, έδωσε έμπνευση σε φιλαράκι μας, ώστε να “ζωγραφίσει” και να φτιάξει το παρακάτω απολαυστικό βιντεάκι.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ -ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ.
ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ???
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..