Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το να εφαρμόζει μια δεξιά κυβέρνηση ταξική πολιτική σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων είναι κάτι το αναμενόμενο. Το να μισεί τον κόσμο της εργασίας και την φτωχολογιά, και να το εκδηλώνει μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό, είναι κάτι που το βλέπουμε καθημερινά από την κυβέρνηση των “αρίστων”.
Το τι νέες πληγές θα ανοίξει στην ελληνική κοινωνία το τσουνάμι πλειστηριασμών που έρχεται το ακούμε να μας το λέει στο παρακάτω βίντεο ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς. Είναι στην κυριολεξία τρομακτικό το ότι σχεδόν το 70% των χιλιάδων πλειστηριασμών που ακολουθούν αφορούν ιδιοκτήτες πρώτης κατοικίας. Το επίσης νοσηρό, το ανατριχιαστικό της όλης κατάστασης είναι ότι ενώ η κυβέρνηση έχει όλη την δυνατότητα να αποτρέψει όλη αυτή την κατάσταση, όχι απλώς δεν το κάνει αλλά είναι και η κύρια υπεύθυνη για τις στρατιές αστέγων που θα δημιουργηθούν. Και μιλάμε ότι θα βρεθούν στον δρόμο φτωχές οικογένειες που κατοικούν σε σπιτάκια αξίας 30.000 ευρώ που έτυχε να πέσουν στα νύχια τοκογλύφων-τραπεζιτών και τα δάνεια τους πουλήθηκαν μπιρ παρά σε σε fans.

Θα αδικούσαμε τον εργατολόγο αν προσπαθούσαμε να αναφέρουμε περιληπτικά τα όσα άκρως ενδιαφέροντα είπε,

στην μεταμεσονύχτιο τηλεοπτική εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη. Αφιερώστε, λίγο περισσότερο από 10 λεπτά και …. ανατριχιάστε …. για την “σοφή επιλογή” του ελληνικού λαού να αναθέσει την τύχη του στην κυβέρνηση του απόφοιτου του Χάρβαρντ

Δεν υπάρχουν σχόλια: