Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 4 ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ

Κάποιος ειδικός να μας εξηγήσει γιατί έχουν τόσο μίσος εναντίον της κοινωνίας από όπου προέρχονται και μάλιστα από τα μικρομεσαία τάξη. Δεν είναι παιδιά βιομηχάνων και εφοπλιστών.Eυτυχώς δεν είναι όλοι ίδιοι.


Ομολογουμένως ήταν απρόσμενη η είδηση που δημοσιεύεται σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες. Μας αναφέρει ότι χτες Σάββατο (11/3), συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, τέσσερις αστυνομικοί, κατηγορούμενοι για βασανιστήρια και άλλες προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία.

Οταν επί καθεστώτος Μητσοτάκη έχει θεσμοθετηθεί η ασυδοσία και ατιμωρησία των μπάτσων, όντος σου προκαλεί έκπληξη να γνωστοποιείται η είδηση ότι ότι τέσσερις μπάτσοι συνελήφθησαν και οδηγούνται να απολογηθούν σε εισαγγελέα γιατί προέβησαν σε πράξεις ξυλοδαρμού και βασανισμού σε βάρος αλλοδαπού κρατούμενου.

Ολο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε αυτό που είχε πει απευθυνόμενος στα “όργανα της τάξης” ο γεννήτορας του σημερινού πρωθυπουργού “Το κράτος είστε εσείς” και τους μπάτσους να αισθάνονται τόσο ασύδοτοι, ώστε να έχουν τα περιθώρια να εκτονώνουν ατιμώρητα, σε τυχαίους πολίτες, ότι ψυχανωμαλία κουβαλάνε.

Ισως να προέβησαν σ’ αυτή την πράξη τους οι μπάτσοι των “Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ” για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους σ’ αυτό το σώμα, όπου και αμείβονται περισσότερο απ’ τα άλλα μπατσογούρουνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: