Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ.


Προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζουμε αν ισχύουν τα όσα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και αφορούν τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή. Εχουμε όμως την άποψη ότι σαν δημόσιο πρόσωπο και βουλευτής που είναι δεν μπορεί να μην απαντάει σε επώνυμες δημόσιες καταγγελίες που τον εμφανίζουν ως κλέφτη, απατεώνα και μιζαδόρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κρατικό του αξίωμα για να θησαυρίσει.

Δεν μπορεί για μια άστοχη ανάρτηση στο διαδίκτυο του Παύλου Πολάκη, να καταναλώνεται τόσος τηλεοπτικός χρόνος, να εμφανίζονται πληθώρα δημοσιευμάτων και να ασχολείται επί μακρόν η πολιτική επικαιρότητα και με τα όσα αποδίδονται στο στέλεχος της Ν.Δ., να μην ασχολείται κανείς.

Και δεν εννοούμε τα δημοσιεύματα που αφήνουν μια σειρά υπονοούμενα για τον ανεξήγητο (;) πλουτισμό του Κώστα Αχ. Καραμανλή κατά το διάστημα που υπήρξε κυβερνητικό στέλεχος. Αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα που φέρουν το στέλεχος της Ν.Δ, να διαθέτει δυο αδήλωτες στο πόθεν έσχες του offshore εταιρείες στον Παναμά,

Το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα είναι ότι εδώ εμφανίζεται ένας δεξιός επιχειρηματίας -παρουσιάζεται επίσης και σαν επικεφαλής ενός πολιτικού μορφώματος- και με αναρτήσεις του στο twitter και του χρεώνει ότι εκμεταλλεύτηκε το υπουργικό του πόστο για να κλέβει και να παίρνει μίζες.

Υ.Γ: Για τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αξιολογούν ότι πρέπει να μας γνωστοποιήσουν μια ανάρτηση κάποιου τυχάρπαστου πολιτικάντη δεν είναι είδηση ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης των αρίστων καταγγέλλεται επώνυμα και δημόσια ότι είναι κλέφτης και μιζαδόρος; (Ρητορική φυσικά η ερώτηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: