Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – «ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ».

Τεράστιες λαοθάλασσες και σήμερα σε αρκετές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας στις πορείες διαμαρτυρίας για το ομαδικό κρατικό έγκλημα στα Τέμπη. Στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Λάρισα την Αλεξανδρούπολη και σε μια σειρά άλλες πόλεις οι κάτοικοι διατράνωσαν για μια ακόμα φορά την απόφασή τους ότι «Αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί».

Το σύνθημα «Σήψη και μπόχα το σύστημα εκπέμπει, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα Τέμπη», αντήχησε απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα και το πλήθος βίντεο και φωτογραφιών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, από το πάθος και την μαζικότητα των συγκεντρώσεων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το προδιαγεγραμμένο έγκλημα με την τραγωδία των Τεμπών δεν πρόκειται να συγκαλυφθεί.

 Ολα δείχνουν ότι όλη αυτή η μεγάλη οργή, το μεγάλο λαϊκό ποτάμι που έχει πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τους δρόμους και τις πλατείες δεν πρόκειται να κοπάσει αν δεν αποδοθούν στους υπευθύνους οι βαριές εγκληματικές ευθύνες ευθύνες και να δεν μπουν οι ουσιαστικές βάσεις για να μην ξαναζήσουμε μια ανάλογη τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: