Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΙΗΣΟΥ... Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

"Οικολόγοι Πράσινοι"... Πράσινοι όπως τα δολάρια της Cia...

Το προσωπείο του "προοδευτικού, οικολογικού, αριστερού" κόμματος.
Ενός "μοντέλου" και για τα εγχώρια κόμματα της Νατοϊκής αριστεράς...
Απρίλης του 2021, όταν ήταν το μοντέλο του "Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς"
και οι κριτικές απόψεις ήταν ταμπού, συνωμοσιολογίες  και
 ταμπού η κριτική  "Πράσινοι" και Καρλότα Μπέρμποκ... οι καλύτεροι Νατοϊκοί φιλοπόλεμοι των ιμπεριαλιστών στη Γερμανία!

Η Sanija Ameti, στέλεχος καθοδήγησης των Πρασίνων στην Ελβετία, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής των Πρασίνων της Ζυρίχης και ένθερμη υποστηρίκτρια της Ουκρανίας, δημοσίευσε φωτογραφίες της που προκάλεσαν σκάνδαλο.
Η Sanija Ameti, η "αριστερή πράσινη οικολόγος επαναστάτρια" μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες της από την προπόνησή της στη σκοποβολή.
Τίποτα το περίεργο, ή ενοχλητικό για το χόμπι της, εκτός από το ότι η εκπρόσωπος του κόμματος των Ελβετών Πρασίνων οικολόγων χρησιμοποίησε ως στόχο την εικόνα της Παναγίας και του μικρού Ιησού, δείχνοντας το αποτέλεσμα των βολών της.
Η ανάρτηση της "αριστερής" Πράσινης διαγράφηκε γρήγορα από την ίδια και ζήτησε συγγνώμη στο κόμμα της, που πήρε αποστάσεις από το ηγετικό τους στέλεχος, υπογραμμίζοντας ότι καταδικάζει «κάθε μορφή βίας και έλλειψη σεβασμού προς τα θρησκευτικά σύμβολα και τις θρησκείες»
Αλλά, αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της πραγματικής ουσίας υπερπροοδευτικών κομμάτων όπως οι Πράσινοι και το πως λειτουργούν σύμφωνα με τα "πράσινα δολάριο των ΗΠΑ".

"Απορίας άξιον"... γιατί δεν έχει πάει ακόμη στην πρώτη γραμμή των ουκροναζί του κακοαϊνομανή μικρού φύρερ, για να δώσει αντιμετωπίσει τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό και την Ορθοδοξία;

Αδίκως αναρωτιέται μέσα στη Γερμανική βουλή, το Μάρτη του 2024, η  Ζάρα Βάγκενκνεχτ: «Έχετε χάσει πραγματικά όλοι σας το μυαλό;»!

Αδίκως ο Γερμανικός λαός έστειλε στα τάρταρα τα κόμματα του πολέμου, τη Νατοϊκή αριστερά, στις πρόσφατες γερμανικές εκλογές σε δύο ομόσπονδα κράτη;

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: