Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ…

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Ξεκινάμε με το ανέκδοτο της ΔΕΘ: «Αλλαγές που ευνοούν τους πολλούς, μπορεί να ενοχλούν λίγους. Οι ισχυροί μπορεί να έχουν και μέσα ενημέρωσης και μπορεί να τα ενεργοποιούν και κατά της κυβέρνησης. Κοπιάζουν άδικα, γιατί εμείς λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό».

Τάδε έφη Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άραγε πόσο φαιδρός είναι ένας πρωθυπουργός του οποίου η διακυβέρνηση έχει καταστεί συνώνυμο της διαφθοράς κυρίως λόγω της διαπλοκής με τους «ισχυρούς που ενεργοποιούν τα μέσα τους κατά της κυβέρνησης», οι οποίοι μέχρι πρόσφατα έκαναν τη νύχτα μέρα για χατίρι του… παραλίγο Μωυσή με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως;

Έλεος κύριε Μητσοτάκη, και σας ακούνε και σας βλέπουν.

Συνεχίζουμε με τα μπαλώματα που εξήγγειλε σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μαντάρει την τρύπια κουρελού των… αρίστων, της οποίας η αξία έχει κατακρημνιστεί στο 20% με τον μαύρο χειμώνα που έρχεται να προμηνύει έτι περαιτέρω πτώση.

Κάποιος εκ των φωστήρων του Μαξίμου να πει στον Κυριάκο ότι δε γίνεται να έχεις χάσει πάνω από 20 μονάδες μόλις σε ενάμιση χρόνο και να εμφανίζεσαι στη ΔΕΘ διατρανώνοντας ότι όλα είναι τέλεια παρά τις ελάχιστες παραφωνίες υποσχόμενος ότι μέχρι το ’27 η Ελλάδα θα έχει απογειωθεί.

Πάραυτα, καθώς αν συνεχίσει έτσι το πιθανότερο είναι να εξαϋλωθεί και η ΝΔ κάνοντας παρέα με τα λοιπά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμένουμε τις επόμενες δημοσκοπήσεις για να δούμε πώς «αγκάλιασε» ο καθημαγμένος λαός τα μέτρα ασπιρίνες για το καρκίνωμα του μητσοτακισμού που κατασπαράζει τις σάρκες του.

Τότε που ο παμμέγιστος ηγέτης μας δε θα μπορεί να πιστέψει πώς ο λαοπρόβλητος Μητσοτάκης του ’19 κατάντησε γαλάζιος Τσίπρας του ’24.

Μακάρι κύριε Μητσοτάκη να γινόταν να ορθοποδήσουν οι αγανακτισμένοι Έλληνες με επιδόματα και ελεημοσύνη.

Πάρτε το χαμπάρι, το ποτάμι της οργής δε γυρίζει πίσω.

Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε στις ευρωεκλογές, από την οποία ακόμη να συνέλθετε.

Φανταστείτε τι θα πάθετε με τη μπουνιά των εκλογών (αν φτάσετε μέχρι εκεί) που ακολουθεί πάντα τη σφαλιάρα των ευρωεκλογών στα χρόνια των μνημονίων.

Η ώρα της πληρωμής για τη μητσοτακική λαίλαπα,

μειοδοσία και διαφθορά που σμπαράλιασε χώρα και λαό πλησιάζει και δε δύναται να την αποφύγετε με ευχολόγια που διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα.

Όσο για τα περί… μειοψηφίας Σαμαρά και Καραμανλή που ξεστομίσατε, κοντός ψαλμός αλληλούια.

Προφανώς ξεχνάτε τι έπαθε ο απείρως ικανότερος πατέρας σας.

Θα επανέλθουμε…

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: