Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ!

Του Γ.Γ

Ξεκινάμε το κείμενο μας θυμίζοντας μια περασμένη ιστορία. Ο γιατρός Γιώργος Θεοδωρόπουλος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, να παίρνει «φακελάκι» από καρκινοπαθή.

Η συνέχεια γνωστή. Οι δικαστές “μας”, απέδωσαν “δικαιοσύνη”. Αθώωσαν τον γιατρό, ενώ καταδίκασαν ένα μέλος του Ρουβίκωνα σε 4 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, για παρέμβαση που είχαν κάνει μέλη της συλλογικότητας στο γραφείο του γιατρού. “Λεπτομέρεια” το ότι ο νεολαίος που καταδικάστηκε δεν συμμετείχε στο επεισόδιο.

Οι δικαστές όμως θεώρησαν ότι έστειλαν ένα κραυγαλέο μήνυμα. Η γυναίκα του γιατρού που ήταν και συνήγορος πολιτικής αγωγής στην δίκη, στην αγόρευση της ζήτησε από το δικαστήριο να καταδικάσει την “τρομοκρατική οργάνωση του Ρουβίκωνα” για να σταλεί με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία! Φυσικά κανένα μήνυμα δεν πέρασε στα λαϊκά στρώματα με την καταδίκη του μέλους του Ρουβίκωνα, ούτε τα μέλη της συλλογικότητας τρομοκρατήθηκαν όπως θα επιθυμούσαν οι λειτουργοί της Θέμιδας”

Και ερχόμαστε στο τώρα. Χτες μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν παρέμβαση στο ιατρείο του Α. Μανιάτη καταδικασμένου για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό! Και ενώ ο καταδικασμένος παιδοβιαστής συνεχίζει ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ να ασκεί το επάγγελμα του γιατρού και να ανοίγει νέο ιατρείο, άντρες της κρατική ασφάλεια έχουν στηθεί έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα με σκοπό να τα συλλάβουν για την χτεσινή παρέμβαση της οργάνωσης!!!

Οπως μας ενημερώνει ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, “πηγαίνει ο Ρουβίκωνας και κάνει το αυτονόητο καταγγέλοντας αυτόν τον παραλογισμό και σήμερα οι μπάτσοι περικυκλώνουν τα σπίτια μελών μας που δεν ήταν καν στην χτεσινή παρέμβαση”.

Το μέλος του Ρουβίκωνα μας γνωστοποιεί ότι όταν έγινε γνωστή η παρέμβαση μελών της συλλογικότητάς του “πήραμε δεκάδες μηνύματα από γυναίκες πρώην πελάτισσες του που μας έγραφαν τα χειρότερα για τον ίδιο”.

Και καταλήγει ο Γ. Καλαϊτζίδης αναφέροντας την περίπτωση του γιατρού Γ. Θεοδωρόπουλου με την οποία ξεκινήσαμε την ανάρτησή μας:

Φυσικά δεν ξεχνάμε μια παλαιότερη υπόθεση όπου για μια παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε γιατρό που έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθείς καταδικάστηκε μέλος μας με ποινή φυλάκισης,

ενώ και σε αυτήν την περίπτωση ο σύντροφος δεν είχε έρθει καν στην δράση.

Ο φακελάκιας γιατρός φυσικά συνεχίζει κανονικά την δουλειά του και ζητάει και τα ρέστα δημόσια αφού χάρη στις υψηλές γνωριμίες που έχει κατάφερε να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον του.
Φυσικά όταν είχε γίνει γνωστή και αυτή η δράση δεκάδες άτομα μας έστειλαν μηνύματα με τα φακελάκια που είχαν δώσει στον συγκεκριμένο γιατρό.

ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΔΟΤΟΠΟΣ 2024

Η κόλαση είναι άδεια όλοι οι δαίμονες είναι εδώ

http://vathikokkino.

Δεν υπάρχουν σχόλια: