Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…

Γράφει ο mitsos175

Είναι απλό αυτό που συμβαίνει. Ο κουμπάρος, άμα είναι μερακλής, θα πηδήξει και λίγο τον κουμπάρο, μη μείνει παραπονεμένος. Γιατί η παροιμία λέει «ο κουμπάρος την κουμπάρα», αφήνοντας τον κουμπάρο απορημένο, να αναρωτιέται «γιατί ρε, εγώ σε πηγάδι κατούρησα»;

Πάντως δε χαλάνε ούτε οι κουμπαριές, ούτε οι δουλειές με λίγο πήδημα. Τώρα γιατί ο κουμπάρος διάλεξε να βάλει χέρι στον κουμπάρο αυτή την εποχή; Γιατί παλιότερα ο κουμπάρος την είχε 41 πόντους (την εντολή). Τώρα ούτε 28%, πάει για πολύ παρακάτω.

Ο Βαγγέλης είναι πρακτικός. Σου λέει «11% στο σύνολο είναι πια η ΝΔ. Έχει όμως όλους τους τηλεοπτικούς βόθρους. Σανό μοιράζουν όλοι, γιατί θα φάνε το δικό μου»; Απευθύνεται λοιπόν στο υπόλοιπο 89% για να έχουν κι διαφημίσεις κάποιο κέρδος.

Βάζει το Λαζόπουλο, που ξέρει πως όλοι θα παρακολουθήσουμε μόνο και μόνο από περιέργεια να δούμε τι θα πει στην πρεμιέρα, τη Γιάμαλη μια χαρά παρουσιάστρια, κι αν έχει χιούμορ, θα πει στον προφήτη Ζαραλίκο «έλα όπως είσαι, κι αν είπαμε κάτι, τσιμέντο να γίνει»!

Γιατί δηλαδή; Ο Μπογιόπουλος, που φυσικά παρακολουθώ κι εκτιμώ, δε λέει αλήθειες και σωστά πράγματα; Εμποδίζει αυτό κάποιον άλλο – δεν το ξέρετε είναι από χωριό – να είναι χατζηγλείφτης και χατζηπαπάρας; Κάθε ένας έχει τις απόψεις του. Δουλειά τους και δουλειά μας.

Ο Μαρινάκης είναι σίγουρα ο πιο καλά πληροφορημένος. Αν δεν ξέρει ο πρωθυπουργός, ποιος ξέρει; Υποψιάζομαι λοιπόν πως ο Μητσοτάκης μπορεί να χάσει την κουτάλα. Ο Βαγγέλης το συμπαθεί το ζαβό, αλλά στις δουλειές δεν πρέπει να μπλέκεις τα προσωπικά.

Δεν πρέπει δηλαδή να έχει καλές σχέσεις με τον επόμενο; Ο Μαρινάκης είναι κι αυτός προφήτης. Πότε τα χάλασε με τον Τσίπρα; Όταν ήταν να πάρει τον πούλο! Έχει μύτη ο πρόεδρος,

ξέρει πότε χαλάει κάτι. Επομένως ο Μητσοτάκης μπορεί σε λίγο καιρό να μην είναι πια ο καταλληλότερος.
Τι θα κάνει ο Ευάγγελος; Θα στεναχωρηθεί, αλλά δεν μπορεί να μείνει και νηστικός. Άλλωστε κουμπάροι είναι. Όσο έχει την κουτάλα, δεν τον χωρίζει τον Κούλη η Μαρέβα. Ούτε ο Βαγγέλης…

http://vathikokkino

Δεν υπάρχουν σχόλια: