Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΤΕ, ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ;

Κι άλλο αίμα θέλουν τα «βαμπίρ» της Τρόικας. Σύγχρονο Νταχάου φαντάζεται την Ελλάδα το Δ΄ Ράιχ μετά την επικείμενη νέα λεηλασία των εισοδημάτων των Ελλήνων, τη νέα οικονομική και κοινωνική σταύρωση του λαού μας.
Οι τρεις σωματοφύλακες του Μνημονιακού εφιάλτη αναβάλλουν την ανακοίνωση προειλημμένων αποφάσεων, ώστε να διαχειριστούν επικοινωνιακά την πολιτική αφερεγγυότητά τους, καθώς πολιτεύονται εκτός προεκλογικών δεσμεύσεων και εκτός προγραμματικών δηλώσεων.
Πλανώνται πλάνην οικτράν αν πιστεύουν ότι με τέτοιου είδους τερτίπια θα εξαπατήσουν εκ νέου τους πολίτες. Τα σκληρά μέτρα που έρχονται θα τους φέρουν,
ακόμη περισσότερο αντιμέτωπους με την κοινωνία.
Ηδη, ένα πολύ μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ακροβατεί ανάμεσα στην επιβίωσή του και την απόλυτη καταστροφή. Τα περιθώρια αντοχής των Ελλήνων έχουν εξαντληθεί και ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην μέσα σε μια εφιαλτική καθημερινότητα, που δεν αφήνει απολύτως κανένα περιθώριο ελπίδας και αισιοδοξίας.
«Όταν … οι δικαστές, που ‘ναι εκπαιδευμένοι να διατηρούν την ψυχραιμία και την νηφαλιότητα τους, φτάνουν σ’ αυτό το εκρηκτικό σημείο (με τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους), η κυβέρνηση θα πρέπει να ανησυχεί για την κοινωνική αναταραχή που έρχεται», δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλική Θάνου.
Λέτε; Λέτε, το πειραματόζωο να αντιδράσει και να διακοπεί το πείραμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: